Prostreno.cz

3 kouzla pro přeměnu jídla. Jak své jídlo obohatit?

Jak dodat svému jídlu životadárnou energii, sílu či zdraví? Prostě ho očarujte a vložte do něj vše potřebné!

Zpívání nad jídlem se mezi lidmi rozšířilo už v dávných dobách. Sice zase zaniklo, ale mělo svoje opodstatnění. Mělo totiž pozitivně ovlivnit energii jídla. Toho samého účinku se dosáhne i jinými „kouzly“. A Denise Linn, známá a uznávaná spisovatelka, terapeutka a odbornice na minulé životy a reinkarnaci, společně se svojí dcerou, vyhlášenou šéfkuchařkou Meadow, pro vás má hned tři tipy, jak své jídlo obohatit.

1. Kouzlo pro rovnováhu a celistvost

Uprostřed stolu vytvořte symbolický léčebný kruh, tedy posvátný symbol indiánů, který představuje rovnováhu a harmonii. Čtyři malé misky rozestavte tak, že každá bude umístěna po kruhu na jedné světové straně. Budou představovat čtyři elementy. První z nich zůstane prázdná (vzduch), druhou naplňte vodou (voda), do třetí postavte zapálenou svíčku (oheň) a do čtvrté vložte několik kamínků (země). Potom řekněte nahlas: „Přivolávám ducha vzduchu, vody, ohně a země, aby tento pokrm prostoupili vyrovnanou, léčivou energií. Vzývám ducha posvátného kruhu všeho života, aby do všech přítomných vnesl rovnováhu a celistvost“. Pak si sedněte a začněte jíst.

2. Kouzlo pro zdraví

Pod každý talíř vložte kartičku, na které je psáno: „Moje tělo září plností života“, nebo: „Tento pokrm probouzí legendární léčivé schopnosti“, nebo „Tento pokrm je naplněn zářivou, životadárnou energií“. Slova budou pronikat k pokrmu skrz talíř. Pak podržte nad jídlem ruce a představujte si příval energie z nebes, která se skrz vaše ruce dostává do pokrmu, a potom třikrát nahlas řekněte: „Toto jídlo naplňuje mé buňky perlivým světlem a léčivou energií“. Při prvních třech soustech myslete na záměr mít pevné zdraví.

3. Kouzlo pro lásku

Mezi láskou a jídlem bylo vždy složité spojení. V mnoha starověkých kulturách se prováděly během přípravy jídla obřady k přilákání člověka, který se měl zamilovat do osoby, jež mu tento pokrm podala. Tato kouzla jsou pasé (a hlavně manipulativní), ale něco přece jen udělat můžete. Lásku přivábíte i posílíte.

Nejprve si určete záměr, pak si zvolte jeviště. Rozhodněte se, jakou výzdobu byste sami propůjčili lásce. Pak si vyberte jídla, která se hodí vašemu záměru. Chcete-li svůj vztah okořenit, pak při přípravě pokrmu uvažujte, které koření přidáte. Může to být například kajenský pepř, skořice, hřebíček, koriandr či zázvor. Tyto druhy koření se tradičně nazývají kořením lásky. Při posypávání pokrmu kořením opakujte třikrát magická slova a potom si představujte, jak mezi vámi a vaší milovanou osobou panuje stále hlubší a upřímnější láska.

Tip: Nějaké to kouzlo či rituál získá na důležitosti a platnosti, pokud ho budete praktikovat ve sváteční den. Nadcházející vánoční svátky a silvestr jsou přímo ideální pro nějaké to čarování.

Zdroj: Mystika vaření, Denise Linn, Meadow Linn






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Dršťková polévka

(2 hlasů)

Pelmeně

(1 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat