Prostreno.cz

Proč jíst při světle měsíce?

Zbavení se negativních energií, přidání mocné životní síly, posvěcení vlastních začínajících projektů. Zvedněte oči k obloze a podívejte se na měsíc. Ode dneška může být vaším mocným spojencem!

V zimě je tma velmi brzy. Zase se rozčilujete, že jdete z práce a pomalu nevidíte ani na krok? Stinná stránka chladných měsíců. Ale pozor, na tom všem se dá najít i něco pozitivního. Jezte při světle měsíce, očistí vás to, hlásá známá a uznávaná spisovatelka, terapeutka a odbornice na minulé životy a reinkarnaci Denise Linn.

Kouzelná moc uchvacuje odpradávna

Víte, že…

Nové rozbory měsíčních hornin ukazují, že Měsíc je starý 4,45 až 4,5 miliard let. Mnohé legendy hovoří o lidech, kteří se mění ve vlkodlaky, o prapodivných psychických aktivitách v době, kdy je Měsíc nejjasnější. Traduje se také, že v době úplňku je nejvíc porodů, i když právě toto tvrzení vyvrátila studie americké Harvard Medical School, která tvrdí, že porod spouštějí hormonální procesy a nikoli Měsíc. Buď jak buď, jeho mystičnost je popřít nedá ani v moderním světě.

Právě tato expertka na tajemno tvrdí, že měsíční paprsky lidi i věci očisťují od mdlé energie a současně jim dodávají mocnou životní sílu. „Než se pustíte do jídla, podržte talíř nebo misku směrem k měsíci, aby váš pokrm prostoupilo kouzlo stříbrného měsíčního světla. Jídlo, které konzumujete za svitu měsíce, absorbuje jeho vnitřní mystéria z jeho stříbrného světla a vy je vstřebáte, až pokrm budete jíst. Pozitivně tak ovlivníte vaše sny a také se podpoříte v ochotě přijímat dary univerza,“ popisuje odbornice ve své knize Mystika vaření, pro kterou měsíční cykly neznamenají jen datum v kalendáři. Taky si chcete posvětit nový projekt, záměr nebo plán? Tady máte návod!

Osobní legendy na vlastní terase

Pokud chcete začít novou životní etapu, připravte jídlo z potravin, které symbolizují nové začátky (vejce, klíčky, mladá listová zelenina). Zasvěťte jej svému novému životu a snězte jej při novoluní, kdy měsíc začíná přibývat. Denise Linn zároveň radí, že k přilákání hojnosti vám stačí jíst pokrmy na vrcholu jejich zralosti. Vezměte potravinu (třeba banán) do ruky, soustřeďte se na to, v čem se chcete ve svém životě zlepšit, nebo co chcete rozvíjet, a potom tento pokrm snězte - při úplňku.





Celkem 3 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat