Prostreno.cz

Komentáře k článku

Aja. 26.01.2020

A hlavne by nemela obsahovat vodu, coz vetsina z nich obsahuje, a je to uvedeno i ve slozeni.

Ondrej 26.01.2020

Smutná úroveň textu. Gramatické chyby, bláboly obsahové, faktické nesmysly, na úrovni řeporyjského starosty. Doporučuji autorku vyslat k opakování základní školy. Hlavně nepouštět ke klávesnici!

togu 25.01.2020

Pokud nebude u výrobců snaha dělat věci podstivě a nešidit,jako do teď,tak to budeme čekat dalších sto let.Nejprve se musíme ptát,proč jsme museli vlést do EU,potom se musíme ptát proč tady bylo ničeno vše co bylo dobré a zadalší se musíme ptát proč vlastně ještě jsme v EU,když vidíme jak nás buzerují nemyslící papaláši z Bruselu a EK!!A zadalší proč pořád nechceme pochopit,že nás v EU nechtějí a lezeme jim do zad!!Proč se bojí vládní papaláši něco dobrého udělat pro lidi??Proč teda nezavřou rovnou celý podnik,když podvádí.To se bojí,ale že musíme konzumovat blafy co nám naservírují to vládním činitelům nevadí,neb ony si zase přidají na platech 8-10tisíc,ale obyčejným lidem a důchodcům usmrknou jen almužnu.Tak že spodina nemá peníze na ty lepší potraviny a musí tím pádem trpět?

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat