Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Dobroty do spíže a ledničky

Začíná sezona cuket. Poznejte důvody, proč byste ji měli zapojit do svého jídelníčku

18.7.2018

Cuketa je velmi všestranná zelenina, můžete ji konzumovat jak za syrova, tak ji tepelně upravit. Cuketa vyniká na grilu, můžete ji využít k příprav...

Semínka moringy. Přehlížená superpotravina, kterou je dobré vyzkoušet

16.7.2018

Moringa je v poslední době označována za superpotravinu a je velmi vyhledávaným doplňkem stravy. Většinou ji můžete vidět v prášku, který je z list...

Poznejte zkažený jogurt dřív, než vám po něm bude špatně

13.7.2018

Snídáte jogurt s ovocem a ovesnými vločkami? A všímáte si informací na kelímku? Datum spotřeby nemusí být směrodatné! Jak se vůbec pozná, zda je jo...

Zásobte se borůvkami. Jsou plné antioxidantů a navíc po nich nepřiberete

13.7.2018

Chodíte na procházky do lesa? Tak nezapomeňte vzít do ruky košíček a nasbírat pár borůvek. V červenci totiž začíná jejich hlavní sezona, lesy jsou ...

Znáte miniaturní mexické okurky? Tohle všechno dokážou s vaším zdravím

7.7.2018

Že by klasická „hadovka“ už vyšla z módy? Všechno tomu nasvědčuje, protože celý svět teď upíná zrak i naděje k netradiční verzi okurek, které jsou ...

Kukuřičný klas při grilování nevynechávejte. Je to zásobárna antioxidantů pro tělo

4.7.2018

Chystáte dnes grilování? Co takhle pochutnat si na kukuřici, která díky velkému množství antioxidantů snižuje riziko rakoviny, stabilizuje krevní t...

Zapomenutý tuřín. Kořenová zelenina, kterou byste neměli podceňovat

1.7.2018

Tuřín je v dnešní době tak trochu zapomenutou zeleninou, a to je velká škoda. Tuřín oceníte nejen v syrovém stavu, ale běžně se používá i jako příl...

Černé maliny jsou ještě zdravější než červené. Mohou zabránit rakovině

30.6.2018

Už jste v obchodě zaregistrovali nabídku černých malin? Nebojte se téhle vysoce produktivní rostlinky, která je rok od roku populárnější! Černé mal...

Zdravější než cukr? Oblíbený agávový sirup je stejně bezpečný

29.6.2018

Agávový sirup (nektar) je sladidlo extrahované z agáve, což je rostlina, která se nejčastěji vyskytuje v Mexiku. Je tenhle sirup tak zdravý, jak se...

Hlíva nebo shitake. Léčivé houby, které tělo ocení více než hřiby z lesa

26.6.2018

Blíží se houbařská sezona, a dokonce někteří z nás již mají své první houbařské úlovky v košíku. My vám ale přinášíme na vaše pomyslné talíře houby...

Zajímavá fakta o jogurtu, o kterých se málo mluví

Treska na víně s rozinkami

Treska na víně s rozinkami

11 hlasů
45min 420 kJ 145 Kč

Nejčtenější články

Tip na večeři

Teplý salát s uzenou makrelou

13 hlasů
40min 459kJ 95 Kč

Netradičně připravená uzená makrela.

Ryba s paprikou a pomerančem

4 hlasy
1h a 35min 279kJ 150 Kč

Rybí podkovy dušené s paprikou v římském hrnci.