Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Dobroty do spíže a ledničky

Nejzdravější mouka a není mouka jako mouka.

15.1.2020

Pokud se z jakéhokoli důvodu vyhýbáte bílému pečivu a bílé mouce, máme pro vás hned 8 alternativních mouk, které můžete použít při slaném i sladkém...

Staňte se expertem na přípravu mořských plodů

7.1.2020

Ryb a mořských produktů je na pultech dnešních obchodů skutečně široký výběr, ale mnoho lidí se jejich koupi vyhýbá z jednoho prostého důvodu. Jedn...

Nepropásněte sklizeň rebarbory. Má blahodárné účinky

4.1.2020

Rebarbora u nás získává již delší čas na popularitě. Není nic nového, rostlina pocházející z Asie se začala pěstovat v Anglii již v 18. stol. Rebar...

Zázračná chia semínka jsou zdroj všeho dobrého

4.1.2020

Chia semínka jsou superpotravinou. To znamená, že o jejich účinky se v žádném případě nemůžete ochudit. Posílení imunity, podpora hubnutí, energie ...

Některé zásoby jídla po svátcích vydrží dlouho. Jiné raději vyhoďte hned

26.12.2019

Bramborový salát, řízky, ryba, polévka a cukroví. To jsou jídla, která každoročně v období Vánoc nechybějí snad v žádné rodině. Jenže je také často...

Štědrovečerní menu sladěné s vínem. Poradíme vám jak na to

23.12.2019

Snoubení jídla a nápojů je jedním z trendů současné gastronomie. Chodíme za ním však stále spíše do dobrých restaurací, než že bychom si tento gurm...

S těmito druhy koření na Vánoce nešetřete

18.12.2019

Hodláte vyrazit na velký nákup? Předtím se raději ujistěte, že máte doma dostatečné zásoby badyánu, hřebíčku a vanilky. Tahle povedená trojka uleví...

Celozrnné, bílé, vícezrnné Jak si vybrat to správné pečivo

14.12.2019

Na pultech obchodů leží desítky druhů pečiva nejrůznějších chutí, vůní, barev, ale také názvů. Pokud v nich stále trochu tápete, bety vám přináší s...

Fenomén jménem hranolek

7.12.2019

Díky zámořským objevům Kryštofa Kolumba se z Jižní Ameriky dostaly brambory do Evropy – a o pár století později Evropané na oplátku zase přivezli A...

Jak nenaletět při výběru másla. A je vůbec zdravé?

6.12.2019

Cukroví, vánočka, zásmažka do zelňačky, kapr na másle, a dokonce i řízek... Bez „bílého zlata“ kuchyně se zkrátka o Vánocích správná hospodyňka neo...

Zázračná chia semínka jsou zdroj všeho dobrého

Pikantní telecí plátek

Pikantní telecí plátek

12 hlasů
1h a 10min 345 kJ 165 Kč

Nejčtenější články

Tip na oběd

Brambory s rukolou

11 hlasů
45min 884kJ 70 Kč

Bramborový salát s rukolou a sýrem.

Lilek plněný houbami

11 hlasů
55min 295kJ 140 Kč

Letní oběd z lilku a hub.