Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Dobroty do spíže a ledničky

Jedlé květiny. Co naservírovat na talíř

22.5.2017

Jsou krásné, voní, a navíc se dají i jíst! Jedlé květy báječně osvěží váš jídelníček a přivedou vaše chuťové buňky na zcela jiné myšlenky. Milujete...

Quinoa byla zázračné obilí Inků. Dnes patří mezi superpotraviny

2.5.2017

Merlík chilský neboli také quinoa patří mezi takzvané superpotraviny. Její historie sahá až do doby Inků, rostlina má původ v Jihoamerických Andách...

Černá ředkev. Poznejte její léčivé schopnosti

1.5.2017

Bílou ředkev i klasické ředkvičky znají bezpochyby všichni. Ale o tmavé variantě této nesmírně zdravé zeleniny se v našich končinách už příliš neml...

Méně známé druhy máty, které byste neměli přehlížet

23.4.2017

Mátu dnes pěstuje kdekdo. Vždyť aromatická léčivka se uplatní v kuchyni, kosmetice i při léčení mnoha zdravotních potíží. Jenže pozor, peprnou klas...

Máta peprná by vám doma neměla chybět. Její pěstování je snadné

20.4.2017

Duben je v plném proudu a natěšení zahrádkáři mají pohotovost – je totiž ideální čas na sázení máty! Tato bylinka má tolik léčivých schopností, že ...

Vyměňte bílou rýži za hnědou. Je chutnější i zdravější

14.4.2017

Rýže je základní potravinou v mnoha zemích. Nicméně většina z nás dává přednost bílé rýži, která není považována za až tak zdravou. Při zpracování ...

Proč si letos vysadit saturejku

10.4.2017

Žádnému kuchaři by neměla chybět. Co nebo kdo? Saturejka zahradní. Již v 9. století si ji cenili jako koření – a věděli proč. Hodit se vám bude u j...

Koupě a skladování čajů. Čím se řídit, abyste nevyhazovali peníze zbytečně

10.4.2017

Lapacho, pu-erh, zalený čaj, rooibos. Ať už jde o jakýkoli druh čaje, při jeho nákupu a skladování platí pár základních pravidel. Víte, jak se nesp...

Jak se vyznat v těstovinách? Rychlý přehled pro každou kuchařku

21.3.2017

Těstoviny jsou velmi oblíbenou surovinou a nesmějí chybět v žádné kuchyni. Ale jak se v nich vyznat? Existuje více než sto druhů sušených těstovin ...

Hlíva ústřičná. Nedoceněný poklad v kuchyni

17.3.2017

Lítáte od jednoho úkolu ke druhému a o klidném jaru si můžete nechat jen zdát? Možná by vám prospěla malá pauza. Co v rámci relaxu vyrazit na houby...

Zázračná chia semínka. Proč se s nimi spřátelit?

Placičky s řapíkatým celerem

Placičky s řapíkatým celerem

12 hlasů
50min 478 kJ 55 Kč

Nejčtenější články

Jak pečovat o nože, aby byly stále ostré

Jak pečovat o nože, aby byly stále ostré

Technika relaxace, která zbavuje stresu a napětí

Technika relaxace, která zbavuje stresu a napětí

Česnek zatočí s revmatismem i sklerózou

Česnek zatočí s revmatismem i sklerózou

Varovné signály, že pijete málo vody

Varovné signály, že pijete málo vody

Tip na oběd

Teplý avokádový salát

10 hlasů
35min 1379kJ 140 Kč

Teplý salát jako předkrm.

Polévka z kysaného zelí

9 hlasů
1h a 15min 248kJ 75 Kč

Zelná polévka se sójovými kostkami.