Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Dobroty do spíže a ledničky

Nepropásněte sklizeň rebarbory. Má blahodárné účinky

včera

Rebarbora u nás získává již delší čas na popularitě. Není nic nového, rostlina pocházející z Asie se začala pěstovat v Anglii již v 18. stol. Rebar...

Jedlé květiny. Co naservírovat na talíř

22.5.2017

Jsou krásné, voní, a navíc se dají i jíst! Jedlé květy báječně osvěží váš jídelníček a přivedou vaše chuťové buňky na zcela jiné myšlenky. Milujete...

Quinoa byla zázračné obilí Inků. Dnes patří mezi superpotraviny

2.5.2017

Merlík chilský neboli také quinoa patří mezi takzvané superpotraviny. Její historie sahá až do doby Inků, rostlina má původ v Jihoamerických Andách...

Černá ředkev. Poznejte její léčivé schopnosti

1.5.2017

Bílou ředkev i klasické ředkvičky znají bezpochyby všichni. Ale o tmavé variantě této nesmírně zdravé zeleniny se v našich končinách už příliš neml...

Méně známé druhy máty, které byste neměli přehlížet

23.4.2017

Mátu dnes pěstuje kdekdo. Vždyť aromatická léčivka se uplatní v kuchyni, kosmetice i při léčení mnoha zdravotních potíží. Jenže pozor, peprnou klas...

Máta peprná by vám doma neměla chybět. Její pěstování je snadné

20.4.2017

Duben je v plném proudu a natěšení zahrádkáři mají pohotovost – je totiž ideální čas na sázení máty! Tato bylinka má tolik léčivých schopností, že ...

Vyměňte bílou rýži za hnědou. Je chutnější i zdravější

14.4.2017

Rýže je základní potravinou v mnoha zemích. Nicméně většina z nás dává přednost bílé rýži, která není považována za až tak zdravou. Při zpracování ...

Proč si letos vysadit saturejku

10.4.2017

Žádnému kuchaři by neměla chybět. Co nebo kdo? Saturejka zahradní. Již v 9. století si ji cenili jako koření – a věděli proč. Hodit se vám bude u j...

Koupě a skladování čajů. Čím se řídit, abyste nevyhazovali peníze zbytečně

10.4.2017

Lapacho, pu-erh, zalený čaj, rooibos. Ať už jde o jakýkoli druh čaje, při jeho nákupu a skladování platí pár základních pravidel. Víte, jak se nesp...

Jak se vyznat v těstovinách? Rychlý přehled pro každou kuchařku

21.3.2017

Těstoviny jsou velmi oblíbenou surovinou a nesmějí chybět v žádné kuchyni. Ale jak se v nich vyznat? Existuje více než sto druhů sušených těstovin ...

Zázračná chia semínka. Proč se s nimi spřátelit?

Kuře s omáčkou barbecue

Kuře s omáčkou barbecue

15 hlasů
1h a 50min 499 kJ 144 Kč

Nejčtenější články

Vonné esence mohou být i nebezpečné. Riskují hlavně těhotné a bledí lidé

Vonné esence mohou být i nebezpečné. Riskují hl...

Uspořádejte piknik. Poradíme vám, jak na to

Uspořádejte piknik. Poradíme vám, jak na to

Mocný pampeliškový kořen. Poznejte jeho účinky na játra i tlak

Mocný pampeliškový kořen. Poznejte jeho účinky ...

Ušetřete s domácími mycími prostředky. Navíc jsou bez chemie

Ušetřete s domácími mycími prostředky. Navíc js...

Tip na oběd

Rybí karbanátky

10 hlasů
50min 588kJ 150 Kč

Pro ty, kteří mají rádi ryby a vepřové karbanátky jim ...

Špagetová bábovka

15 hlasů
50min 599kJ 90 Kč

Pro milovníky těstovin připravte těstovinovou bábovku.