Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Dobroty do spíže a ledničky

Poznejte výhody oliv. Chrání před rakovinou a prospívají srdci

18.9.2018

Chcete udělat něco pro své oči i kardiovaskulární systém? Pak jezte olivy, co hrdlo ráčí. Kulatí spojenci dobré kondice díky obsažené vláknině také...

Vyhýbáte se majonéze? Víme, čím ji můžete nahradit

10.9.2018

Nejčastější důvody, proč se lidé vyhýbají majonéze, jsou vysoká kalorická hodnota či přítomnost syrových vajec. Máme pro vás hned několik náhražek,...

Opomíjená kořenová zelenina. Mrkví a celerem to nekončí

10.9.2018

Ruku na srdce, jak často konzumujete kořenovou zeleninu? Výhodou kořenové zeleniny je dostupnost po celý rok. Hlavními stálicemi je mrkev a celer, ...

Přidejte si do jídelníčku patizon. Prospívá srdci, očím i štíhlé linii

8.9.2018

Ještě pořád máte příležitost přinést si z obchodu či trhu patizon. A být vámi, neváháme ani minutu! Tato netradiční dýně funguje jako elixír mládí ...

Zjistěte, jak poznat kvalitu olivového oleje přímo v obchodě

7.9.2018

Olivový olej je oblíbenou součástí naší kuchyně. V obchodech můžeme najít stovky značek a druhů olivových olejů. Jenže jak si vybrat ten správný? M...

Jasmínová nebo basmati. Proč je správný výběr rýže důležitý

6.9.2018

Již od nepaměti je rýže nedílnou součástí naší i světové kuchyně. Existují tisíce druhů rýže, jenže jak se v nich vyznat? Každý typ se vaří jinak a...

Přepuštěné máslo se hodí i pro ty, kteří mají alergii na mléčné výrobky

5.9.2018

Indické ghí je malý zázrak, který jistě brzy zařadíte do svého zdravého jídelníčku. Jedná se o přepuštěné máslo plné vitaminů a minerálů. Jeho velk...

Potraviny, které se ve spíži nikdy nezkazí

4.9.2018

Rádi si děláte zásoby a skladujete potraviny na horší časy? A víte, které jsou ideální k tomu, abyste je uložili ve spíži klidně i na několik měsíc...

Proč lidé stále častěji pijí velbloudí mléko

27.8.2018

Velbloudí mléko bylo primárním typem mléka, které po celé generace konzumovaly mnohé beduínské kultury. Ačkoli nám, Evropanům, může jeho zařazení d...

Česnekový prášek. Dokáže vůbec konkurovat čerstvému česneku?

23.8.2018

Nezaměnitelnou chuť česneku skutečně ničím jiným, než právě česnekem nenahradíte. Ale pokud zrovna nemáte po ruce ten čerstvý vyplatí se mít v záso...

Zajímavá fakta o jogurtu, o kterých se málo mluví

Okurková polévka s mátou

Okurková polévka s mátou

10 hlasů
30min 205 kJ 60 Kč

Nejčtenější články

Tip na večeři

Hruškový salát

14 hlasů
25min 841kJ 95 Kč

Zimní salát s hruškou, sýrem a ořechy.

Špenátové noky

26 hlasů
35min 849kJ 90 Kč

Rychlá a snadná příprava. Zvládnou i začátečníci.