Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Dobroty do spíže a ledničky

Nepropásněte sběr jeřabin. Nejvíce vám prospějí tepelně upravené

23.9.2017

Jeřabiny neboli „ptačí zob“ jsou velmi cenné i pro lidský organismus, vzpomeňte na naše babičky, které neváhaly a hojně je zavařovaly, díky tomu mě...

Známé i neznámé rostlinné oleje, které stojí za vyzkoušení

3.9.2017

Ve světě je nespočet druhů olejů a každý z nich obsahuje jiné živiny. Tím je každý jinak cenný pro naše tělo. Celkově jsou rostlinné oleje pro zdra...

Přidejte si do jídelníčku více květáku. Chrání kosti a zlepší trávení

25.8.2017

Květákové placičky, mozeček i obalený v trojobalu, květák prostě na český stůl patří. Květák je oblíbený nejen u dospělých, ale získal si velkou ob...

Nezapomínejte na petržel. I staří Římané znali její schopnosti

24.8.2017

Petržel je oblíbenou pěstovanou bylinkou, kterou si můžete koupit v obchodě, kde je dostupná po celý rok. Jedná se o levnou a dostupnou rostlinu, k...

Zapomenutý mangold. Posiluje kosti, zlepšuje paměť i zrak

22.8.2017

Mangold na okamžik upadl v zapomnění a to je velká škoda. Mangold je prastará zelenina, přesto se dnes opět objevuje na našich talířích nejčastěji ...

Přidejte si do salátu rukolu. Posiluje imunitu i kosti

16.8.2017

K létu neodmyslitelně patří zeleninové saláty a k takovému salátu patří i hrst rukoly. Rukala neboli roketa setá je středně vysoká bylina se šťavna...

Přehlížené okurky jsou zásobárnou zdraví. Hlavně pro diabetiky

15.8.2017

Myslíte si, že víte o této oblíbené zelenině všechno? I když jsou okurky oblíbenou plodinou českých zahrádkářů, znáte jejich původ? Prozradíme vám,...

Dýně našich babiček. Objevte patison

12.8.2017

Patison patří do rodiny dýní, i když se od nich trošku odlišuje. Pro ty, kteří nevědí, jak patison vypadá, je to taková hrbolatá bílá či žlutá plac...

Kopr nedávejte jen do omáček. Zbaví vás nadýmání a podpoří kojení

3.8.2017

Patříte mezi milovníky koprové omáčky, nebo jste spíše na druhé straně barikády? Kopr nevyniká pouze v pověstné omáčce, oceníte ho nejen v kuchyni,...

Plevel na talíři: Smetanka, kozí noha nebo jetel

22.7.2017

Plevel není zrovna v oblibě a zahrádkáře dokáže i pěkně potrápit, ale některé druhy můžete rovnou zpracovat v kuchyni a vykouzlit z nich například ...

Zázračná chia semínka. Proč se s nimi spřátelit?

Rýže s barevnou paprikou

Rýže s barevnou paprikou

5 hlasů
40min 669 kJ 95 Kč

Nejčtenější články

Únava jako symbol podzimu. Pomůže hodně vody a změna návyků

Únava jako symbol podzimu. Pomůže hodně vody a ...

Dýňová semínka nevyhazujte. Dostanou vaše nervy i libido do kondice

Dýňová semínka nevyhazujte. Dostanou vaše nervy...

Z akné se dá vyčíst, jaký máte zdravotní problém. Záleží, kde se nachází

Z akné se dá vyčíst, jaký máte zdravotní problé...

Cuketa z vlastní zahrádky vás může i zabít. Varováním je hořká chuť

Cuketa z vlastní zahrádky vás může i zabít. Var...

Tip na oběd

Salát Caesar podle Zdeňka Pohlreicha

153 hlasů
25min 617kJ 232 Kč

Salát Caesar se řadí mezi jeden ze 100 nejslavnějších ...

Placičky s lososem

17 hlasů
55min 678kJ 95 Kč

Placičky z vařených brambor a lososa.