Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Krok za krokem

Podzim ve znamení jablek. Poznejte s nimi všechny triky

dnes

Sezona jablek už je v plném proudu a vy tak možná máte o zábavu postaráno. Jenže víte, jak předejít jejich černání po krájení, nebo jak snadno opra...

Cuketa z vlastní zahrádky vás může i zabít. Varováním je hořká chuť

24.9.2017

Ano, zelenina je zdravá, prospěšná a ve všech směrech vychvalovaná. Jenže pozor, může být také důvodem, proč se ocitnete na pohotovosti s otravou, ...

K provonění domova i na rty. Využijte pomerančový olej

24.9.2017

Stojí okolo padesáti korun a mají ho snad v každé květince, zdravé výživě nebo čajovně. Řeč je o esenciálním oleji z pomeranče. Objevte praktické z...

Kuchařské triky s bramborovou kaší, které ji promění v nevšední přílohu

23.9.2017

Už vás někdy napadlo nalít do kaše kapku minerálky, nebo ji seznámit s cibulí s křenem? No právě, možná je nejvyšší čas to vyzkoušet a pozvat do ku...

Kosmetické přípravky za pár korun. Navíc je už máte doma

22.9.2017

Pokud zrovna nemáte na rozhazování nebo zrovna nemáte po ruce speciální kosmetický přípravek, vystačíte si i s tím co máte běžně doma. Takovým skvě...

Vyrobte si domácí bylinkové víno. Je dobré a léčivé

21.9.2017

Tymián, šalvěj, mateřídouška, levandule… Už máte sesbíráno a popřípadě nasušeno? Pokud můžete postrádat pouhou hrst svých oblíbených bylinek, vrhně...

Nedoceněné podmáslí. Zkrásněte díky němu přes noc

18.9.2017

Podmáslí vzniká jako druhotný produkt při stloukání másla, přesto obsahuje spoustu cenných živin, a dokonce se využívá i v kosmetickém průmyslu. Má...

Jak nejlépe zpracovávat houby? Nevařte je

16.9.2017

Houbařské žně. Taky je máte? Ještě než se rozmyslíte, co se svojí houbovou nadílkou uděláte, ověřte si, jak dary lesa zpracovat. V žádném případě j...

Oleje v kuchyni. Jak si s nimi usnadnit práci

13.9.2017

Protože s nějakým druhem oleje přicházíte do styku každý den, možná byste přivítali pár babských rad ohledně jeho používání. Už jste slyšeli o té s...

Bylinky a koření, které vás v polévkách zahřejí

8.9.2017

Čas teplých polévek a vařených jídel je tu. Ještě ale nemusíte tahat huňaté svetry. Stačí, když si do pokrmů přidáte špetku horka! A už jste se něk...

Smažení masa. Jak mít křupavé a křehké řízky

Quinoa salát

Quinoa salát

13 hlasů
50min 404 kJ 112 Kč

Nejčtenější články

Podzim ve znamení jablek. Poznejte s nimi všechny triky

Podzim ve znamení jablek. Poznejte s nimi všech...

Hodně jíte a dlouho spíte. Příznaky, že jste asi v depresi

Hodně jíte a dlouho spíte. Příznaky, že jste as...

Provoňte si domov skořicí. Odstraní pachy a pomůže s učením

Provoňte si domov skořicí. Odstraní pachy a pom...

Drobnosti, které můžete udělat pro rychlejší růst vlasů

Drobnosti, které můžete udělat pro rychlejší rů...

Tip na večeři

Salát z rajčat s koriandrem

9 hlasů
25min 326kJ 65 Kč

Velmi jednoduchý, rychlý na přípravu.

Zapečená krkovice

6 hlasů
1h a 30min 789kJ 170 Kč

Vepřová krkovice pečená s kečupem.