Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Krok za krokem

Těstoviny ze spiralizéru. Pomůžou vám srazit kalorickou hodnotu jídla

5.5.2018

Existuje mnoho důvodů, proč se někteří lidé vyhýbají těstovinám, přičemž mezi ty nejčastější patří snížení tělesné hmotnosti či intolerance na lepe...

Kdy sklízet heřmánek a jakým způsobem ho šetrně sušit

5.5.2018

Úžasný heřmánek! Nejenže do zahrady přináší krásné, veselé květiny, ale také nám poskytuje příjemný a uklidňující čaj. Kdy a jak ho sklízet? Báječn...

Mějte zásobu čerstvé bazalky po celou sezonu. Stačí ji správně seříznout

4.5.2018

Patříte k milovníkům voňavé bazalky? Pak musíte vědět, jak ji sklízet, abyste si její plnou chuť mohli užívat po celou sezonu. Použijte jistou tech...

Vyrobte si doma vlastní med nebo bezový sirup

2.5.2018

Jaro je v plném proudu a venku začíná všechno kvést. Tak vyrazte na procházku a natrhejte si rostliny plné vitaminů, ze kterých si můžete sami vyro...

Vylepšete svůj grilovaný steak. Připravte si k němu chemichurri omáčku

30.4.2018

Vyzkoušeli jste chemichurri omáčku? Je to zelená, čerstvá bylinková omáčka oblíbená v Jižní Americe, kde je běžně používána na grilované hovězí mas...

Tipy šéfkuchařů na grilování kukuřice. Takhle bude chutnat vždy perfektně

28.4.2018

Kukuřičný klas. Někomu snad může přijít fádní, poměrně nudný a bez chuti, nicméně když se s ním na grilu zachází s grácií, dokáže překvapit! Už jst...

Užiteční rady, jak vybrat to nejlepší kuřecí maso

25.4.2018

Vyzbrojeni nákupním seznamem se v obchodě poohlížíte po balení s kuřecím masem. Jak ze všech těch balíčků se stehny a prsíčky vybrat ten nejlepší? ...

Vyhodit, nebo zachránit. Co dělat, když vám zkrystalizuje med

22.4.2018

Nějak jste přes zimu nestihli spotřebovat zásoby medu a teď nevíte, co si počít, když vám v něm uvízne všechno od lžičky po nůž? Krystalizace není ...

Uvařte mušle jako profesionál. Chuť obohatí víno i pivo

22.4.2018

Pokud hledáte snadný nápad na exotičtější jídlo nebo působivý předkrm, škeble a mušle jsou dokonalou volbou. Připraví je i začátečníci? No že se pt...

Vymeňte pstruha za exotiku. Ochutnejte rybu jménem chňapal červený

14.4.2018

Máte rádi ryby a láká vás vyzkoušet něco nového. Co takhle se poohlédnout po rybě se jménem red snapper, česky se jí říká, chňapal červený. Jak již...

Smažení masa. Jak mít křupavé a křehké řízky

Restované hovězí maso s nektarinkou

Restované hovězí maso s nektarinkou

9 hlasů
30min 652 kJ 245 Kč

Nejčtenější články

Tip na večeři

Podzimní salát

9 hlasů
25min 226kJ 55 Kč

Recept na salát plný vitamínů.

Kuskus s mrkví

6 hlasů
25min 762kJ 55 Kč

Kuskus je velmi výživný a s mrkví je to dobrá kombinac...