Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Krok za krokem

Snadná výroba domácích léčiv. Zkuste zázračné tinktury na bolest i zažívání

12.11.2019

Nachlazení, žaludeční potíže, migréna či nervy na pochodu. Řekněme si upřímně, koho takové nepříjemnosti občas nepotkají? Pokud chcete mít v krizov...

Netradiční zpracování česneku. Vyzkoušejte čaj nebo ocet

11.11.2019

Česnek do salátů, omáček, k masu i rybám? To je klasika, která prostě neomrzí. Jenže pozor, tím jeho všestranná využitelnost ještě končit nemusí. Ž...

Z kuchařek našich babiček: Jednoduché tvarohové a sýrové pomazánky

9.11.2019

Máte rádi pomazánky a chcete vyzkoušet něco nového? Máme pro vás hned několik receptů na chutné pomazánky, které dělaly naše babičky. Tyto jednoduc...

Nápadité a rychlé předkrmy. Tyhle vás jednoduše nadchnou

2.11.2019

Plánujete na večer slavnostní menu a nevíte si rady s předkrmem, který by strávníky naladil na další chody? Doporučujeme vyzkoušet celerové jednohu...

Rychlé dezerty: Tyhle zvládnete do 20 minut

1.11.2019

Co by to bylo za sváteční oběd bez sladké tečky na závěr? Překvapte své strávníky chutným dezertem v podobě jablečného koláče, muffinů či rozinkový...

Podzimní lahůdka plná chuti: Pečená jablka s ořechy a brandy

25.10.2019

Jak do pár minut provonět celou kuchyň? Skořicí, rozinkami, hnědým cukrem a brandy! Pokud jim zdatně sekunduje pečené jablko a vlašské ořechy, těžk...

Z kuchyně rovnou do koupelny. Dopřejte svým vlasům přírodní péči

18.10.2019

Ani na podzim bychom neměli zanedbávat své vlasy. Oproti žhavým slunečním paprskům je nyní sužuje studený vzduch, vítr, vysušující účinky vytápěnýc...

Zařaďte do podzimní kuchyně červená masa

13.10.2019

Babí léto pomalu končí a vy už jste přejedení nejrůznějších lehkých zeleninových salátů s kuřecím? Vynechejte na chvíli drůbež a dejte přednost syt...

Nedoceněné podmáslí. Zkrásněte díky němu přes noc

12.10.2019

Podmáslí vzniká jako druhotný produkt při stloukání másla, přesto obsahuje spoustu cenných živin, a dokonce se využívá i v kosmetickém průmyslu. Má...

Vyrobte si domácí bylinkové víno. Je dobré a léčivé

12.10.2019

Tymián, šalvěj, mateřídouška, levandule… Už máte sesbíráno a popřípadě nasušeno? Pokud můžete postrádat pouhou hrst svých oblíbených bylinek, vrhně...

Co přidat do pomazánek místo krémových sýrů

Květákové řezy

Květákové řezy

11 hlasů
60min 860 kJ 110 Kč

Nejčtenější články

Tip na oběd

Vánoční ryba na švestkách

15 hlasů
55min 316kJ 160 Kč

Na Vánoce nemusí být jen smažený kapr.

Salát z broskví

10 hlasů
20min 288kJ 45 Kč

Osvěžující salát z broskví se zázvorem.