Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Krok za krokem

Přísady, které mohou vylepšit vaši kávu i zdraví

8.12.2017

Patříte mezi ty, kteří si kávu rádi něčím ochutí? Místo nudného cukru a mléka vyzkoušejte třeba kokosový olej, vanilkový extrakt či skořici. Kromě ...

Šetříte na Vánoce? Levnou večeři vykouzlíte z cibule, celeru i mrkve

4.12.2017

Na vánoční svátky se nejvíce těší naše děti, pro nás pro dospělé to znamená hlavně vítr v peněžence. Pokud už počítáte, jak se říká každou kačku, n...

Vánoční punč. Letos vás dostane RAW varianta

1.12.2017

Patříte mezi příznivce raw stravy, nebo teprve s ní začínáte. Rozhodně být „raw“ není žádná nuda i Vánoční svátky si užijete naplno. Nejen, že už k...

Česneková mísa nebo hrst semínek. Triky se saláty, které mohou přijít vhod

14.11.2017

Že salát je prostě salát a nedá se nijak vylepšit? To byste nevěřili, co udělá malý trik se stroužkem česneku, nebo hrstí slunečnicových semínek. A...

Jednoduché kombinace jídel, které by vás možná nenapadly

11.11.2017

Už se vám někdy stalo, že jste ochutnali vynikající jídlo složené z ingrediencí, které k sobě na první pohled vůbec nepasovaly? Kombinování jednotl...

Ananasové slupky nepatří do koše. Uvařte si z nich skvělý nápoj

9.11.2017

Na slupce ananasu by si jeden vylámal zuby, ale to pořád ještě neznamená, že se s nimi nedá naložit ve svůj prospěch. Co takhle použít je jako zákl...

Fígle šéfkuchařů s rýží, které se vyplatí poznat

2.11.2017

Stává se vám někdy, že rýži připálíte? V tom případě se určitě bude hodit fígl, jak situaci snadno zachránit. Možná vás nadchnou i triky ohledně ne...

Kuchyňské zlepšováky s mrkví, které oživí i uvadlé kousky

31.10.2017

Zase jste vařením mrkve přišli o její typickou barvu? Předcházejte tomu pomocí osolené vody, se kterou ji před použitím omyjete. Půlhodinka u ledu ...

Jak správně ohřívat bramborovou kaši, knedlíky a těstoviny

30.10.2017

Mikrovlnnou troubu ze zásady nepoužíváte, nebo vám vypověděla službu? Ani tak nemusíte zůstat o hladu a poslouchat kručení v břiše. Každé jídlo se ...

Fígle s česnekem, které nejspíš ještě neznáte

25.10.2017

Jak uchovat česnek, který vám po vaření zbyde? Naložte ho do oleje, nebo rozemelte na prášek, takhle vám bude plně k dispozici ještě celé týdny! Po...

Smažení masa. Jak mít křupavé a křehké řízky

Kuřecí játra s mandlemi

Kuřecí játra s mandlemi

8 hlasů
30min 991 kJ 90 Kč

Nejčtenější články

Rebarbora jako lék. Proč ji jíst pravidelně

Rebarbora jako lék. Proč ji jíst pravidelně

Bezpečné hračky pro děti. Podle čeho je v obchodě vybírat

Bezpečné hračky pro děti. Podle čeho je v obcho...

Boty nebo štípance. Na co všechno se dá použít deodorant

Boty nebo štípance. Na co všechno se dá použít ...

Zdravý mls k televizi. Zkuste salátové chipsy

Zdravý mls k televizi. Zkuste salátové chipsy

Tip na večeři

Krůtí nudličky s okurkou

11 hlasů
55min 623kJ 190 Kč

Jemné krůtí maso s okurkou a koprem.

Čočkový salát se zeleninou

9 hlasů
55min 609kJ 95 Kč

Na Nový rok si připravte čočkový salát.