Prostreno.cz

Komentáře k článku

Olda 03.12.2020

Pohanku vařím opatrně v rýžovaru,pozor rychle se rozvaří,s použítím Masoxu nebo masové šťávy, což odstraní její "puch".Perfektní příloha nebo základ rizota. Pohankou jsme nahradili rýži,její zdravotní efekt je okamžitě patrný.

Aviatik 24.11.2020

Pohanka smrdí specifickým puchem. Na Ukrajině jsem ji měl každý den. Po dvou týdnech jsem ji už nemohl a to už mi zůstalo napořád.

Silvie 27.10.2020

Pohanku mám spojeni se zimním chladným časem. Nejraději s houbami a kořenovou zeleninou.

foá 26.10.2020

Pohanka - zázrak, který lze použít na mnoho způsobů. Od zahuštění polévek a gulášů po sekanou. Hlavně by si jí měli všimnout všichni, co mají problémy s cévami. Rutinu není v žádné jiné potravině tolik.

Trémon 26.10.2020

Pohanku mám ráda, vaří se 10 minut, stačí orestovat trochu masa se zeleninou, nebo houby a mám oběd do práce. Dávám do polévky jako zavářku.

Eva 26.10.2020

Pokud ji umíte připravit tak si určitě pochutnáte a uděláte něco dobrého pro své zdraví.

lap 26.10.2020

Pohankovou kaši jsem naposled jedl v r. 1992 na Ukrajině, smrděla jako zpocený pes.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat