Prostreno.cz

Komentáře k článku

Siraellen 28.09.2022

dva až tři

zbyšek 16.09.2022

kafe a cigárko toť klasická česká snídaně...

fabiadrive@post.cz 13.09.2022

KAFE BEZ CIGARETY TO NENI ONO

Jozef Mihančín 13.09.2022

Po dvou šálcích kávy denně, mám večer o 50 procent lepší erekci.

Ef 12.09.2022

Kávu jsem vůbec nepila, dokud jsem nezačala pracovat ve školství. Řekla bych, že jde o jistou formu pedagogické mánie. Ideálně už před osmou ranní. Zelený čaj je na tohle lehce zoologické prostředí nedostačující. Snad kromě matcha. Případný mix matcha a kávy je velmi povzbuzující. Diskutabilně. Vtipný pohled na třesoucí se ruku s ukazovátkem v doprovodu energie sršící vtipy... třeba těmi o šťastných pisemkách..😁 Káva je zkrátka velmi zdařilý doping, ale v současném školství nutnost.😅

xxkouckaxx 12.09.2022

děti od 12 let ji jako pít mohou - to si děláte srandu ?

Mirka xxkouckaxx 13.09.2022

V Holandsku pijí kávu i mladší děti

Illi 12.09.2022

Nejsem si jistá, zda je koláč na fotografii identický s tím vyobrazeným. Na snímku je mřížkový koláč, ten v receptu mi přijde jako litý. Mřížky jsou vyválené těsto krájené na pruhy, kde by určitě malé kousky jablka při vyvalování překážely.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat