Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Zelí kimčchi z domácí produkce
domácí kysané zelí
Děláme domácí kysané zelí , k tomu bůček knedlík . Super !!!
kimchi dělám je to super, uvedený recept je divný, ... chybí rybí omáčka která je základ, sojová tam nepatří a v postupu je pár chyb
Každý rok nakládáme zelí. Jíme ho jen tak.
nejlepší je kysané zelí
Kimchi jsem dělala jednou
rada mam zeli na vsechny zpusoby i cinske,kimcchi rada take ochutnam
Kimchi si dělám již několik let a nedám na něho dopustit
kimčchi mam rad
Před 40 roky jsem nakládal kimči i s využitím okurek a mrkve. Ono se to dá udělat skoro z každé zeleniny. Tento recept má ale výrazné mouchy, jak píší ostatní komentáře. Patrně to autor/ka vůbec nezná, jak je tu ostatně zvykem...
Recept který pisatelka uvádí je VEGANSKÝ proto ta sójová omáčka, ale i tak proč kazí něco tak dobrého a tradičního náhražkami.
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama