Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Zelí kimčchi přímo z domácí produkce
Dokonalé
Určitě mletou papriku ne a ještě jednou ne. a ten nesmysl o vynechání rýžové mouky kvůli bezlepkovosti!?? Rýžová mouka je přirozeně bez lepku. Celé kimchi je bezlepkové
Tak kimčchi si už dělám docela dlouho a pouze z originálních ingrediencí. A receptů na něj je prakticky nekonečně, podobně jako u nás na nakládání okurek. Ale dodnes jsem netušil, že gochugar (to je ve všech receptech) je "mletá sladká paprika", protože to tedy není ani zdaleka. Hnedle je poznat, že autorka je "odbornice".
Papriku mletou a rybí pastu nedávám, já decentně chilli a víc česneku, zázvoru, jarní cibulky. Každá várka trochu jiná dle množství použitých surovin, ale dobrá!! Příprava fakt snadná, zvládne každý.
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama