Zpět na: Slané silvestrovské pečení místo klasických chlebíčků
Moje zena dela bozske jednohubky z ruznych ingredienci a rikaji pri party vyborny prcatka ze jsou maly,
Peču z lístkového testa sladké a taky slané...
Nedám dopustit na recept z 250 g hladké mouky, 250 g másla nebo Hery a 250 g tvarohu. Zpracovat na vále a rozvalet jako linecké a radylkem nakrájet tyčky. Možno též vykrajovat různé tvary. Na plechu potřít rozšlehaným vejcem, posypat solí, kmínem, sezamovými semínky.
Přesně tento dělám a super
Už jsem upekla sýrové tyčky posypané sýrem anebo kmínem, solí a pálivou paprikou.
Dělávala jsem slané pečivo, z 1 tvarohu, 1 másla a 250 g hl mouky. Pak jsem začala dělat domácí pařížský salát a teď chlebíčky. Celozrnná či obyčejná veka. K tomu z lístkového těsta tyčinky nebo šneky, čerstvé jsou nejlepší. Tedy, nejen na Silvestra.
V 21. století kuchaři do většiny jídel cpou sejry. To pak mám jíst ?
Tak nejez a zmasti něco sám.😆
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Reklama