Prostreno.cz

Komentáře k článku

Luboš 20.10.2021

Vyzkoušel jsem vše co je výše zmíněno a jedna věc je jasná vše mimo klasiky je určeno pro "moderní"kuchařky kde je jedno čím to zahustí protože je to stejně nepoživatelné .Vařím 35 let a když čtu některá moudra tak mám slzy v očích nevím jestli hrůzou mebo smíchy.Samozřejmě jestli je člověk nemocný je to jiná otázka ale ta už nepatří do diskuze o vaření.

Anonym 01.04.2021

Dobromila Rettigová se musí v hrobě otáčet nad hovadinama co novátoři vymýšlí.

Jiří 01.04.2021

Přijde mi hloupé řešit zdravé zahuštění guláše či segedinu z bůčku

Siraellen 01.04.2021

Mám ráda klasiku

Lotrando 01.04.2021

Řešíte hovna u jediného u koho to má smysl jsou lidi který maj s nějakýho důvodu zpracovat lepek jinak nevidím důvod proč někam srát nějaký náhražky čehokoli zahušťovat guláš čočkou ,škrobem, vločkama a bůhví čím dalším asi nebudu protože by se to nedalo žrát

Mária 01.04.2021

Ráda zahuštuji červenou čočkou

Milán Bolacký 31.03.2021

Podle Druhů jídla výběru zahuštění!!!

Hana 31.03.2021

Nekteré pokrmy zahušťuji rozmixovanými vločkami.

Evik 31.03.2021

Zvykli jsme si s manželem zahušťovat zeleninové polévky červenou čočkou. Ale u luštěnin zůstáváme u klasiky. Jíšku na slanině, ale třeba se špaldovou moukou.

Jana 31.03.2021

Kromě mouky lze zahustit strouhaným chlebem nebo Solamylem,to tady uvedeno není

Vera 31.03.2021

Kdo má rád omáčky, připravuje je tak, jak babička, maminka, prostě nezdravě. Zkuste si udělat koprovku tak, že rozvaříte mléko a nalijete do něj škrob a pak dochutíte. Nedochutíte, je to odporné. Kdo chce jíst zdravě, ať nejí omáčky.

Luboš Vera 20.10.2021

Kdo chce jist zdravě tak si lže do kapsy ,zdravého se v obchodě nic koupit nedá.

Eva 31.03.2021

Varim tak abych zahustovat nemusela,pokud je to nutné,tak nastrouhany brambor,mleté vločky a na smet .omacky používat creme freiche,tim se vyhnul zahusteni.

Květa Lehrochova 31.03.2021

Zahustíme dýni

Milan Klinský 31.03.2021

Já zahušťuji polévky že rozmixuji kořenovou zeleninu.

Petr 30.03.2021

K zahuštění hodně používáme "hrašku" k zahušťování, musí se sice trocha provařit, ale jsme s ní spokojení.

Vraná Dagmar 30.03.2021

Bezlepkova dieta , mouka mě nafukuje a bolí žaludek

Jana 30.03.2021

Pouzivam mouku spaldovou,pohankovou,tapiokovou,zitnou,ovesne vlocky

Anonym 30.03.2021

A co bramborový škrob?

Lucka 30.03.2021

U nas jedine pomlete ovesné vločky. Neni to úplně mouka, je s mini kousky, ktere nam v omáčce chutnaji, ale kdo miluje plne hladkou, tak pro nej by to nebylo :o)

Eva Lucka 30.03.2021

Pokud někdo miluje hladkou mouku jako zahušťovadlo, tak pro něj žádná z těch náhrad nebude dobrá. Protože jsou prostě jiné a některé nezahustí omáčku tak, jak je člověk zvyklý.

Janka Procházková 30.03.2021

Používám spaldovou a celozrnnou mouku

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat