Prostreno.cz

Komentáře k článku

Isabela 01.10.2022

U nás jsou nejoblíbenější játrove a pak ze strouhanky, ale bramborové jsou tak skvělé, že je jíme jako přílohu ke guláši.

Siraellen 28.09.2022

miluji droždové knedlíčky

dagmar burianová 24.09.2022

Knedlíčky jsou u nás velmi oblíbené. Játrové, drožďové, jen z mouky a vajíčka s petrželkou, masové, květákové....Na drožďové se musí droždí nechat vysmahnout, aby vonělo jako houby.

Nadja 23.09.2022

Já mám nejraději játrovou rýži, ale i knedlíčky z taveného sýra, z drůbežích žaludků, mletého masa, drožďové, ze smažených vajíček a další.

Rita 23.09.2022

Smísíme s jakou moukou?Hladkou,hrubou,nebo polohrubou?

Nadja Rita 23.09.2022

Já obvykle používám polohrubou, ale někde jsem četla i hrubou.

Alena 23.09.2022

Proč se zapomnělo na játrové, sýrové nebo žemlové, taky z míchaných vajec....je jich zde málo

Nadja Alena 23.09.2022

Malý lexikon polévkových zavářek a vložek do polévky najdete u Makové panenky: http://makova-panenka.cz/recepty/co-dat-do-polevky-maly-lexikon-polevkovych-zavarek-a-vlozek-do-polevky/

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat