Prostreno.cz

Komentáře k článku

Jana 13.11.2022

používám nože značky Ivo a jsem nadmíru spokojená

Mirek 08.05.2022

My jsme si na nože pořídili od https://www.svis.cz/kategorie/nabytek takový speciální organizér do kuchyňské linky. Já jsem původně chtěl takový ten nástěnný magnet, ale pak jsme se s manželkou shodli na tom, že kvůli dětem asi ještě chvíli počkáme. A v zásuvkách navíc máme takové zabezpečovací zařízení, takže se nám tam děti nedostanou. :) A pak taky samozřejmě je důležitá údržba nožů. Ale o tom až někdy příště. ;-)

Roman 21.01.2022

Koupil jsem si v akci na http://kuponozdroj.cz/ pár japonských nožů, díky slevě to vyšlo na pár korun. Ale ta péče je fakt náročná. Doporučuji YTB kanál Mistr Málek, který to tam popisuje dost dopodrobna. Ocílka je výjimečně, brousit pouze na brusných kamenech. Ale ideálně bych to jednou za čas svěřil do péče odborníka, pokud to chcete mít pořádně a neztratit na tom spoustu času.

Jana 06.01.2022

Krájet na skleněném prkénku by bylo pro mě jako přejíždět nehty po tabuli - brr.

Siraellen 06.01.2022

Je důležité o ně pečovat

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat