Prostreno.cz

Komentáře k receptu

Anonym 30.06.2021

deeana 25.01.2017

Chce to čerstvou rybu a pak opravdu jen málo surovin na dotvoření. Super.

renda4141 18.01.2017

V jednoduchosti je krása. Dokonalá úprava pstruha. <3

verrca 17.01.2017

pstruha takhle plněného bylinkami mám ráda, a nejlépe v létě na grilu

alenab 15.01.2017

tak jsme ho dělali několikrát venku na grilu, moc dobré, milujeme libeček*11*

Laugher 14.01.2017

blesksoft 13.01.2017

glady 13.01.2017

pstruh je naprosto úžasná ryba..a bylinky ma citron mu moc sluší;-);-)

renik.71 12.01.2017

Pstruhy si dáváme často. Takto připravený vypadá moc lákavě.

renik.71 12.01.2017

Anonym 12.01.2017

eva 12.01.2017

Takto peču pstruha -je to podle pana Přemka Podlahy-zdravím ho nahoru.Tak do bříška libeček ,nasolit a zabalit slaninou,zvolit delší pláty slaniny.Také je takto dáváme na grilovací rošt...Prostoupí- snoubí se chut slaniny s libečkem, dobrou chut...

heenna 12.01.2017

klasicky peceny pstruh, vychuceny dobre bylinkami a citronem

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat