Prostreno.cz

Marinovaná zelenina

Zelenina je skvělá jako příloha,nebo k přípravě různých salátů.

16.07.2018 lanvin
55min

35min příprava

20min vaření

565 kJ / 135 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěnou zeleninu nakrájejte na přibližně stejně velké kousky . Česnek překrojte na poloviny.
  2. Zeleninu ,kromě česneku,nasypte na plech vyložený pečícím papírem,pokud nebude stačit jeden plech,použijte dva,zelenina by se neměla překrývat.
  3. Zeleninu přikryjte pečícím papírem,nebo alobalem a dejte na 10 minut do trouby předehřáté na 200°C.
  4. V hrnci svařte vinný ocet,vodu ,sůl a cukr.
  5. Přidejte olej,pepř a míchejte,až se vše důkladně spojí .
  6. Nakonec přidejte nasekané bylinky a už nevařte.
  7. Zeleninu nasypte do velké sklenice ,zalijte lehce vychladlým nálevem,přidejte česnek a sklenici uzavřete.
  8. Před podáváním nechte v lednici minimálně jeden den.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    30,42 g
  • Sacharidy:

    170,76 g
    • Cukry:

      90,12 g
  • Tuky:

    276,99 g
  • Vláknina:

    31,14 g

Aktivita pro spálení:

500 kcal
62

minut jízdy na kole

47

minut běhu

149

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Marinovaná zelenina

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba