Prostreno.cz

Polévka z hovězího masa

Sytá polévka s hovězím masem a rýží - zahřeje a zasytí.

05.03.2019 Mikeš
2h a 0min

30min příprava

1h a 30min vaření

34 kJ / 8 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Cibulku nechte vcelku,nať nakrájejte na delší kousky.
  2. Očištěnou mrkev a petržel nakrájejte na malé kousky.
  3. Omyté maso vložte do vody ,přidejte mrkev ,petržel ,cibulky bez natě ,3 špetky soli a maso uvařte doměkka.
  4. Maso vyndejte, nakrájejte na větší kousky a vložte zpět do polévky.
  5. Do polévky přidejte cibulovou nať ,snítky petrželky a uvařenou rýži .Polévku vařte ještě 5 minut.

TIP:

Polévku můžete dochutit bio sypkým vývarem.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    7,11 g
  • Sacharidy:

    54,90 g
    • Cukry:

      18,00 g
  • Tuky:

    2,30 g
  • Vláknina:

    16,20 g

Aktivita pro spálení:

63 kcal
7

minut jízdy na kole

6

minut běhu

18

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

voda

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

Petrželka

36 kcal / 100g
B3 g
S6 g
T0 g

mrkev

41 kcal / 100g
B0,94 g
S9 g
T0,35 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka z hovězího masa

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba