Prostreno.cz

Polévka z hovězího masa

Sytá polévka s hovězím masem a rýží - zahřeje a zasytí.

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 2h a 0min

    30min příprava

    1h a 30min vaření

  • 23 kJ / 5 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny0g
sacharidy1g
tuky0g

Ingredience na

  • 700 g hovězího masa vhodného na polévku
  • 1 ks mrkev
  • 1 ks malá petržel
  • 2 ks lahůdkové cibulky s natí
  • 4 snítky petrželky
  • 200 g vařené hnědé rýže
  • 2.5 l vody
  • 0.5 lžičky soli

Postup přípravy

  1. Cibulku nechte vcelku,nať nakrájejte na delší kousky.
  2. Očištěnou mrkev a petržel nakrájejte na malé kousky.
  3. Omyté maso vložte do vody ,přidejte mrkev ,petržel ,cibulky bez natě ,3 špetky soli a maso uvařte doměkka.
  4. Maso vyndejte, nakrájejte na větší kousky a vložte zpět do polévky.
  5. Do polévky přidejte cibulovou nať ,snítky petrželky a uvařenou rýži .Polévku vařte ještě 5 minut.

TIP:

Polévku můžete dochutit bio sypkým vývarem.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    5,34g
  • Sacharidy:

    25,80g
    • Cukry:

      0,00g
  • Tuky:

    1,15g
  • Vláknina:

    3,10g

Aktivita pro spálení: 5 kcal

0

minut jízdy na kole

0

minut běhu

1

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Polévka z hovězího masa

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat