Prostreno.cz

Rýže s květákem a karotkou

Rýži využijete nejen jako přílohu, ale také jako samostatný chod .Připravte si rýži se zeleninou.

Ohodnotit
(4 hlasů)
sun
  • 1h a 5min

    20min příprava

    45min vaření

  • 289 kJ / 69 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy9g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Na 2 lžících oleje nechte zesklovatět oloupanou,na tenké plátky nakrájenou cibuli ,přidejte karotku ,na malé růžičky rozdělený květák, zázvor a restujte 2 minuty.
  2. Přidejte koření a míchejte další minutu.
  3. Zeleninu zalijte vývarem a duste 10 – 15 minut ,zelenina nesmí být rozvařená.
  4. K zelenině přidejte vařenou rýži ,na kostičky nakrájený sýr , vše prohřejte a podle chuti osolte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    35,90g
  • Sacharidy:

    160,20g
    • Cukry:

      8,00g
  • Tuky:

    147,15g
  • Vláknina:

    20,00g

Aktivita pro spálení: 69 kcal

8

minut jízdy na kole

6

minut běhu

20

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rýže s květákem a karotkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat