Prostreno.cz

Vepřová krkovice s hruškami

Hrušky se skvěle hodí nejen do sladkých jídel, ale i do slaných. Skvěle dochutí i vepřovou krkovici.

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 1h a 35min

    20min příprava

    1h a 15min vaření

  • 727 kJ / 173 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy8g
tuky13g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 190 °C.
  2. Bylinky nasekejte, smíchejte je se solí, pepřem a 4 lžícemi oleje. Takto připravený olej vetřete do masa.
  3. V pekáčku na 4 lžících rozehřátého oleje maso z obou stran opečte.
  4. Kolem masa nasypte cibuli, maso podlijte vývarem a přikryté pečte v troubě 45 minut.
  5. Maso odkryjte, k masu přisypte hrušky – každou nakrájejte na 4 kousky a pečte odkryté, až je maso měkké.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    53,88g
  • Sacharidy:

    218,60g
    • Cukry:

      20,89g
  • Tuky:

    144,01g
  • Vláknina:

    90,10g

Aktivita pro spálení: 173 kcal

21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

51

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Vepřová krkovice s hruškami

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat