Prostreno.cz

Vepřová krkovice s hruškami

Hrušky se skvěle hodí nejen do sladkých jídel, ale i do slaných. Skvěle dochutí i vepřovou krkovici.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 1h a 35min

    20min příprava

    1h a 15min vaření

  • 644 kJ / 153 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy8g
tuky12g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 190 °C.
  2. Bylinky nasekejte, smíchejte je se solí, pepřem a 4 lžícemi oleje. Takto připravený olej vetřete do masa.
  3. V pekáčku na 4 lžících rozehřátého oleje maso z obou stran opečte.
  4. Kolem masa nasypte cibuli, maso podlijte vývarem a přikryté pečte v troubě 45 minut.
  5. Maso odkryjte, k masu přisypte hrušky – každou nakrájejte na 4 kousky a pečte odkryté, až je maso měkké.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřová krkovice s hruškami

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat