Prostreno.cz

Treska na zelenině

Kombinace ryby a zeleniny je zdravé jídlo. Maximální chuť a minimum kalorií a tuku.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 1h a 25min

    25min příprava

    60min vaření

  • 412 kJ / 98 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy3g
tuky7g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 800 g čerstvé nebo chlazené tresky
  • 1 ks malého lilku
  • 1 ks cibule
  • 2 ks zelené papriky
  • 1 ks červené papriky
  • 1 ks malé cukety
  • 2 ks rajčat
  • 200 g konzervovaných rajčat
  • 100 ml kvalitního oleje
  • 4 lžíce másla
  • 1 lžička soli
  • 0.5 lžičky mletého pepře

Postup přípravy

  1. Očištěnou zeleninu nakrájejte na menší kousky.
  2. Na 4 lžících oleje a 2 lžících másla nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přisypte ostatní zeleninu a duste přibližně 15 minut.
  3. K zelenině přidejte konzervovaná rajčata, dochuťte solí, pepřem a duste 10 minut.
  4. Tresku osolte, opepřete a opečte ji zvolna dozlatova na zbývajícím oleji se 2 lžícemi másla.
  5. Tresku podávejte se zeleninou.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Treska na zelenině

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat