Prostreno.cz

Ryby s dušeným celerem a bílými fazolemi

Opravdu tato kombinace není tradiční, ale chuť ryby, celeru a fazolí vás příjemně překvapí.

06.08.2020 lanvin
45min

20min příprava

25min vaření

251 kJ / 59 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Ve velké pánvi rozehřejte olej.
  2. Na olej nasypte nakrájený celer, cibulky a česnek. Minutu míchejte.
  3. Přilijte vývar, přiveďte k varu, přikryjte a nechte 5 minut vařit.
  4. Rybí porce osolte a opepřete.
  5. K pórku přidejte scezené, propláchnuté fazole a osolené, opepřené porce ryby.
  6. Duste deset minut, nebo až jsou ryby hotové. Záleží na druhu ryby a velikosti porcí.
  7. Hotové ryby posypte citronovou kůrou a ozdobte bazalkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    240,41 g
  • Sacharidy:

    195,58 g
    • Cukry:

      15,54 g
  • Tuky:

    78,32 g
  • Vláknina:

    64,94 g

Aktivita pro spálení:

591 kcal
73

minut jízdy na kole

56

minut běhu

176

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

jarní cibulka

32 kcal / 100g
B1 g
S7 g
T0,2 g

Kuřecí vývar

27 kcal / 100g
B1 g
S3 g
T0 g

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryby s dušeným celerem a bílými fazolemi

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba