Prostreno.cz

Italská omáčka k rybám

Omáčka má díky řadě přísad výraznou chuť: Kapary, česnek, sardelová pasta, petržel a dijonská hořčice ji dodává tu správnou chuť a k rybám je skvělá.

Ohodnotit
(5 hlasů)
sun
  • 20min

    20min příprava

  • 2860 kJ / 683 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy1g
tuky76g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 150 ml extra panenského olivového oleje
  • 1 lžička sardelové pasty
  • 1.5 lžičky dijonské hořčice
  • 4 špetky soli
  • 1 svazek listů petrželky - jemně nasekaných
  • 1 lžíce kaparů - nasekaných
  • 1 stroužek česneku - prolisovaného

Postup přípravy

  1. V misce prošlehejte olivový olej, sardelovou pastu, hořčici a sůl.
  2. Přidejte petržel, kapary, česnek a dobře promíchejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    40,30g
  • Sacharidy:

    50,10g
    • Cukry:

      4,00g
  • Tuky:

    118,58g
  • Vláknina:

    8,00g

Aktivita pro spálení: 683 kcal

85

minut jízdy na kole

65

minut běhu

203

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Želví maso

(2 hlasů)

Rizoto

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Italská omáčka k rybám

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat