Prostreno.cz

Celerová polévka s křenem

Kombinace celeru a křenu se může zdát trochu nezvyklá, ale výsledek je překvapivě lahodný. Křen dodá polévce lehce pikantní chuť.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 55min

    20min příprava

    35min vaření

  • 229 kJ / 54 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy8g
tuky2g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Na másle nechte zesklovatět nakrájenou šalotku a nakrájený česnek.
  2. Očištěný celer nakrájejte na kostičky a nasypte je k šalotce.
  3. Zalijte vývarem a vařte 25 minut. Pak polévku rozmixujte.
  4. Přidejte smetanu, křen a polévku nechte projít varem.
  5. Polévku podávejte posypanou pepřem a ozdobenou snítkou tymiánu.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    28,79g
  • Sacharidy:

    161,62g
    • Cukry:

      26,00g
  • Tuky:

    99,44g
  • Vláknina:

    48,00g

Aktivita pro spálení: 54 kcal

6

minut jízdy na kole

5

minut běhu

16

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Celerová polévka s křenem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat