Prostreno.cz

Kapří podkovy s citrónovou omáčkou

Kapra můžete připravit na mnoho způsobů. Vyzkoušejte kapří podkovy s citronovou omáčkou.

19.11.2020 sun
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

800 kJ / 191 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Rybí podkovy osolte, opepřete a obalte je v hladké mouce.
  2. Na pánvi zahřejte olej s jednou lžící másla a ryby z obou stran opečte do zlatova.
  3. Vyjměte je z pánve děrovanou lžící na talíř a dejte je na teplé místo-třeba do mírně zahřáté trouby.
  4. Na stejnou pánev nalijte víno, přidejte citronovou šťávu, plátky citronu, rozdrobený toustový chleba, cukr, a na mírném ohni duste 10 minut. Podle chuti omáčku osolte a do omáčky vmíchejte nasekaný kopr a studené máslo.
  5. Ryby podávejte s omáčkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    123,04 g
  • Sacharidy:

    329,06 g
    • Cukry:

      24,94 g
  • Tuky:

    72,49 g
  • Vláknina:

    18,50 g

Aktivita pro spálení:

660 kcal
82

minut jízdy na kole

62

minut běhu

197

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

cukr

387 kcal / 100g
B0 g
S100 g
T0 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Losos podkovy

206 kcal / 100g
B20 g
S0 g
T13 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kapří podkovy s citrónovou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba