Prostreno.cz

Zeleninový salát s koprem

Salát z okurek, rajčat a kopru je skvělý jako lehké, samostatné jídlo, ale také jako vynikající příloha.

Ohodnotit
(6 hlasů)
  • 20min

    20min příprava

  • 123 kJ / 29 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy5g
tuky0g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 1 ks velké salátové okurky - nakrájené na kostičky
  • 3 ks rajčat - nakrájené na kostičky
  • 1 ks bílé cibule - jemně nasekané
  • 3 lžíce rýžového octa - nebo limetkové šťávy
  • 2 špetky mletého bílého pepře
  • 3 špetky soli
  • 1 lžička moučkového cukru
  • Na posypání
  • 4 snítky čerstvého kopru

Postup přípravy

  1. Rýžový ocet, sůl, pepř a cukr dobře promíchejte v malé misce.
  2. Nakrájenou zeleninu nasypte do misky.
  3. Zeleninu pokapejte připraveným rýžovým octem, promíchejte a salát dejte na 20 minut do chladničky.
  4. Před podáváním posypte nakrájeným koprem.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Zeleninový salát s koprem

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat