Prostreno.cz

Hruškový dezert

Hrušky zapečené s ovesnými vločkami ,podávané s kokosovou šlehačkou.
Ohodnotit
(3 hlasů)
sun
  • 45min

    20min příprava

    25min vaření

  • 1044 kJ / 249 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy25g
tuky15g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 190°C .
  2. Hrušky podélně překrojte , vyberte jádřinec a uložte je řeznou stranou nahoru do malé ,vymazané zapékací misky.
  3. V misce smíchejte ovesné vločky,slunečnicová semínka,dřeň vanilky a skořici .
  4. Směsí rovnoměrně posypte hrušky.
  5. Hrušky pokapejte máslem a dejte je do předehřáté trouby. Pečte podle tvrdosti hrušek 15-20 minut. Hrušky během pečení můžete přikrýt (třeba alobalem ) ,aby se ovesné vločky příliš neopekly.
  6. Smetanu vyšlehejte s cukrem dotuha . Do tuhé šlehačky lehce vmíchejte kokos.
  7. Hrušky podávejte s připravenou šlehačkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    44,48g
  • Sacharidy:

    331,50g
    • Cukry:

      120,29g
  • Tuky:

    262,96g
  • Vláknina:

    73,10g

Aktivita pro spálení: 249 kcal

31

minut jízdy na kole

23

minut běhu

74

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s brokolicí

(26 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Palačinky

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Hruškový dezert

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat