Prostreno.cz

Hruškový dezert

Hrušky zapečené s ovesnými vločkami ,podávané s kokosovou šlehačkou.
Ohodnotit
(2 hlasů)
sun
  • 45min

    20min příprava

    25min vaření

  • 827 kJ / 197 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy18g
tuky12g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 190°C .
  2. Hrušky podélně překrojte , vyberte jádřinec a uložte je řeznou stranou nahoru do malé ,vymazané zapékací misky.
  3. V misce smíchejte ovesné vločky,slunečnicová semínka,dřeň vanilky a skořici .
  4. Směsí rovnoměrně posypte hrušky.
  5. Hrušky pokapejte máslem a dejte je do předehřáté trouby. Pečte podle tvrdosti hrušek 15-20 minut. Hrušky během pečení můžete přikrýt (třeba alobalem ) ,aby se ovesné vločky příliš neopekly.
  6. Smetanu vyšlehejte s cukrem dotuha . Do tuhé šlehačky lehce vmíchejte kokos.
  7. Hrušky podávejte s připravenou šlehačkou.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hruškový dezert

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat