Prostreno.cz

Vepřová játra s lahůdkovou cibulkou

Velmi jednoduchá a rychlá příprava,minimum ingrediencí .
Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 50min

    15min příprava

    35min vaření

  • 321 kJ / 76 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy6g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Cibulky s natí nakrájejte na větší kousky.
  2. Očištěná játra nakrájejte na nudličky.
  3. V pánvi rozehřejte olej, přidejte nakrájená játra,posypte je kmínem a mletým pepřem.
  4. Játra míchejte vařečkou, opečte je ve vlastní šťávě, pak je podlijte vínem a přikryté duste doměkka.
  5. Když jsou játra hotová,přisypte k nim nakrájenou cibulku,drobně nakrájený česnek a duste ještě 3-5 minut.
  6. Nakonec játra osolte.
  7. Játra můžete během dušení zaprášit hladkou moukou,aby byla šťáva hustější.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    34,10g
  • Sacharidy:

    149,00g
    • Cukry:

      11,20g
  • Tuky:

    124,58g
  • Vláknina:

    39,00g

Aktivita pro spálení: 76 kcal

9

minut jízdy na kole

7

minut běhu

22

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřová játra s lahůdkovou cibulkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat