Prostreno.cz

Vepřová játra s lahůdkovou cibulkou

Velmi jednoduchá a rychlá příprava,minimum ingrediencí .
Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 50min

    15min příprava

    35min vaření

  • 156 kJ / 37 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy2g
tuky2g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Cibulky s natí nakrájejte na větší kousky.
  2. Očištěná játra nakrájejte na nudličky.
  3. V pánvi rozehřejte olej, přidejte nakrájená játra,posypte je kmínem a mletým pepřem.
  4. Játra míchejte vařečkou, opečte je ve vlastní šťávě, pak je podlijte vínem a přikryté duste doměkka.
  5. Když jsou játra hotová,přisypte k nim nakrájenou cibulku,drobně nakrájený česnek a duste ještě 3-5 minut.
  6. Nakonec játra osolte.
  7. Játra můžete během dušení zaprášit hladkou moukou,aby byla šťáva hustější.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    26,60g
  • Sacharidy:

    106,40g
    • Cukry:

      0g
  • Tuky:

    122,90g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 37 kcal

4

minut jízdy na kole

3

minut běhu

11

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Zapečená celozrnná houska

(16 hlasů)

Srdíčkový koláč

(28 hlasů)

Omeleta s našlehanou ricottou

(20 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Vepřová játra s lahůdkovou cibulkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat