Prostreno.cz

Vepřové kotlety na cibuli

V troubě pečené vepřové kotlety jsou plné chuti a vůně . Cibule , bylinky a sýr je skvěle doplní.
Ohodnotit
(2 hlasů)
sun
  • 1h a 35min

    20min příprava

    1h a 15min vaření

  • 810 kJ / 193 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny16g
sacharidy3g
tuky15g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 6 ks vepřové kotlety bez kostí
  • 3 ks bílé cibule
  • 4 snítky zelené petrželky
  • 1 snítka čerstvého tymiánu –pouze lístky
  • 1 lžička bylinkové soli
  • 2 stroužky česneku
  • 250 ml smetany na vaření
  • 150 g sýra čedar - hrubě nastrouhaného

Postup přípravy

  1. Do pekáčku nasypte na silnější plátky nakrájenou cibuli , nakrájený česnek a nakrájenou petrželku.Přidejte lístečky tymiánu a vše lehce promíchejte.
  2. Na cibuli uložte plátky masa a posypte je bylinkovou solí .
  3. Maso podlijte smetanou , přikryjte a duste v troubě předehřáté na 190°C doměkka.
  4. Měkké maso odkryjte,posypte sýrem a dejte ještě na 5 minut do trouby.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    64,00g
  • Sacharidy:

    52,00g
    • Cukry:

      8,00g
  • Tuky:

    67,13g
  • Vláknina:

    6,00g

Aktivita pro spálení: 193 kcal

24

minut jízdy na kole

18

minut běhu

57

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové kotlety na cibuli

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat