Prostreno.cz

Králík na šalotkách

Jemné,zdravé králičí maso dušené na víně a šalotkách .
Ohodnotit
(1 hlasů)
sun
  • 1h a 55min

    25min příprava

    1h a 30min vaření

  • 190 kJ / 45 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy6g
tuky3g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Naporcované králičí maso osolte a opečte ze všech stran v pekáčku na oleji s máslem .
  2. Přidejte celé, oloupané šalotky ,podlijte vínem,vývarem a přikryté duste v troubě předehřáté na 190°C doměkka.
  3. Ke konci pečení přisypte k masu rajčata překrojená na poloviny.
  4. Před podáváním posypte nakrájenou petrželkou.




Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Králík na šalotkách

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat