Prostreno.cz

Horké víno s granátovým jablkem

Toto víno voní kořením, vanilkou a skořicí . Je skvělé pro zahřátí v těchto mrazivých dnech .

Ohodnotit
(2 hlasů)
sun
  • 35min

    20min příprava

    15min vaření

  • 464 kJ / 110 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy14g
tuky1g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 1 l červeného vína - nejlépe ovocné
  • 120 ml vanilkového likéru Galliano
  • 1 ks granátové jablko
  • 2 ks mandarinky nejlépe bio
  • 1 lžíce medu
  • 0.5 ks vanilkového lusku
  • 1 ks tyčinka skořice
  • 4 ks hvězdičky badyánu

Postup přípravy

  1. Z granátového jablka vymačkejte šťávu a nalijte ji do hrnce.
  2. Přidejte jadérka granátového jablka,celou skořici , badyán a dobře omyté , na silné plátky nakrájené mandarinky .
  3. Přilijte víno,přidejte med a na mírném ohni zahřívejte –maximálně 10 minut.
  4. Přidejte dřeň vanilkového lusku,likér a vše jen prohřejte-nevařte.
  5. Podávejte horké .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    8,70g
  • Sacharidy:

    206,80g
    • Cukry:

      84,00g
  • Tuky:

    8,30g
  • Vláknina:

    53,00g

Aktivita pro spálení: 110 kcal

13

minut jízdy na kole

10

minut běhu

32

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Horké víno s granátovým jablkem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat