Prostreno.cz

Salát z fenyklu a čekanky s jablkem

Křupavý, příjemně pikantní a v každém případě zajímavý. Zkrátka přesně ten druh salátu, který oceníte jako doplněk vydatných jídel, například pečeného masa,nebo jako samostatně podávaný.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 20min

    20min příprava

  • 679 kJ / 162 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy5g
tuky14g

Ingredience na

  • K podávání
  • 50 g hoblinek parmazánu
  • K přípravě
  • 1 ks čekanka
  • 1 ks fenykl
  • 2 ks červená jablka
  • Na ozdobu
  • 4 snítky natě fenyklu
  • Na zálivku
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 4 lžíce limetkové šťávy
  • 3 špetky soli

Postup přípravy

  1. Jablka,očištěný fenykl a listy čekanky nakrájejte na širší nudličky .
  2. Vše nasypte do misky.
  3. Suroviny na zálivku prošlehejte v misce a přidejte ji k zelenině s jablky .
  4. Salát lehce promíchejte.
  5. Porce salátu ozdobte snítkami natě fenyklu,přidejte hoblinky parmezánu a hned podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    38,90g
  • Sacharidy:

    31,00g
    • Cukry:

      7,64g
  • Tuky:

    128,70g
  • Vláknina:

    11,00g

Aktivita pro spálení: 162 kcal

20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

48

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Salát z fenyklu a čekanky s jablkem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat