Prostreno.cz

Salát z fenyklu a čekanky s jablkem

Křupavý, příjemně pikantní a v každém případě zajímavý. Zkrátka přesně ten druh salátu, který oceníte jako doplněk vydatných jídel, například pečeného masa,nebo jako samostatně podávaný.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 20min

    20min příprava

  • 392 kJ / 93 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy2g
tuky9g

Ingredience na

  • K podávání
  • 50 g hoblinek parmazánu
  • K přípravě
  • 1 ks čekanka
  • 1 ks fenykl
  • 2 ks červená jablka
  • Na ozdobu
  • 4 snítky natě fenyklu
  • Na zálivku
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 4 lžíce limetkové šťávy
  • 3 špetky soli

Postup přípravy

  1. Jablka,očištěný fenykl a listy čekanky nakrájejte na širší nudličky .
  2. Vše nasypte do misky.
  3. Suroviny na zálivku prošlehejte v misce a přidejte ji k zelenině s jablky .
  4. Salát lehce promíchejte.
  5. Porce salátu ozdobte snítkami natě fenyklu,přidejte hoblinky parmezánu a hned podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    35,30g
  • Sacharidy:

    27,13g
    • Cukry:

      0,64g
  • Tuky:

    122,10g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 93 kcal

11

minut jízdy na kole

8

minut běhu

27

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Salát z fenyklu a čekanky s jablkem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat