Prostreno.cz

Sleďová pomazánka

Pomazánka je rychle hotová, můžete ji mazat na chleba i na veku ,nebo bagetu .

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 35min

    25min příprava

    10min vaření

  • 97 kJ / 23 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy1g
tuky2g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 200 g filé ze sleďů v oleji - bez kůže
  • 3 ks vejce vařená na tvrdo
  • 1 ks malá červená cibule
  • 1 ks jablko
  • 3 špetky mletého černého pepře
  • 2 špetky soli
  • 120 g zakysané smetany
  • 0.5 hrnku nakrájené pažitky

Postup přípravy

  1. Filety nechte dobře okapat,pak je nakrájejte nadrobno a dejte je do misky.
  2. Přidejte oloupaná,nakrájená vejce a oloupanou,jemně nakrájenou cibuli.
  3. Omyté jablko nakrájejte na malé kostičky a přidejte ho do misky.
  4. Nakonec přidejte zakysanou smetanu,pažitku ,podle chuti osolte,opepřete a promíchejte.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Sleďová pomazánka

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat