Prostreno.cz

Telecí játra s červenou cibulí

Telecí játra na bílém víně s cibulí a petrželkou .

Ohodnotit
(3 hlasů)
sun
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 861 kJ / 205 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny14g
sacharidy12g
tuky10g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 700 g telecích jater
  • 1 ks velká červená cibule
  • 0.5 svazku zelené petrželky
  • 150 ml suchého,bílého vína
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce másla
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky mletého pepře
  • Na obalení
  • 0.5 hrnku hladké mouky

Postup přípravy

  1. Oloupanou cibuli a játra nakrájejte na plátky .
  2. Játra obalte v hladké mouce a spolu s cibulí je orestujte na olivovém oleji s máslem .
  3. Podlijte bílým vínem a duste,až jsou játra měkká .
  4. Před dokončením vmíchejte k játrům zelenou petrželku –můžete ji nakrájet,nebo přidat celé snítky.
  5. Před servírováním dochuťte solí a pepřem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    43,80g
  • Sacharidy:

    157,80g
    • Cukry:

      11,00g
  • Tuky:

    189,25g
  • Vláknina:

    32,00g

Aktivita pro spálení: 205 kcal

25

minut jízdy na kole

19

minut běhu

61

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Telecí játra s červenou cibulí

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat