Prostreno.cz

Telecí játra s červenou cibulí

Telecí játra na bílém víně s cibulí a petrželkou .

Ohodnotit
(3 hlasů)
sun
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 729 kJ / 174 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny13g
sacharidy9g
tuky9g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 700 g telecích jater
  • 1 ks velká červená cibule
  • 0.5 svazku zelené petrželky
  • 150 ml suchého,bílého vína
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce másla
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky mletého pepře
  • Na obalení
  • 0.5 hrnku hladké mouky

Postup přípravy

  1. Oloupanou cibuli a játra nakrájejte na plátky .
  2. Játra obalte v hladké mouce a spolu s cibulí je orestujte na olivovém oleji s máslem .
  3. Podlijte bílým vínem a duste,až jsou játra měkká .
  4. Před dokončením vmíchejte k játrům zelenou petrželku –můžete ji nakrájet,nebo přidat celé snítky.
  5. Před servírováním dochuťte solí a pepřem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    46,43g
  • Sacharidy:

    137,21g
    • Cukry:

      12,82g
  • Tuky:

    185,15g
  • Vláknina:

    22,05g

Aktivita pro spálení: 174 kcal

21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

51

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Telecí játra s červenou cibulí

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat