Prostreno.cz

Vepřové kostky dušené s kari pastou

Dušené vepřové maso s kari pastou a zeleninou . Šťavnaté maso ,které chutná nejlépe s rýží.

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 674 kJ / 161 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy8g
tuky12g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 700 g vepřového masa - kýta,plec,nebo kotleta bez kostí
  • 4 lžíce oleje
  • 2 ks bílé papriky
  • 2 ks větší , oloupaná rajčata
  • 1 ks velká cibule
  • 1 lžička červené,nebo žluté kari pasty
  • 2 lžičky mleté , sladké červené papriky
  • 400 ml vody
  • 1 lžíce bio sypkého masového vývaru
  • 4 špetky soli
  • 1 lžíce hladké mouky
  • Na obalení
  • 0.5 hrnku hladké mouky

Postup přípravy

  1. Papriky a rajčata nakrájejte na stejně velké kousky .
  2. Maso nakrájejte na kostky,osolte ho a obalte v hladké mouce.
  3. V kastrolu na oleji nechte zesklovatět oloupanou , nakrájenou cibuli,přidejte kari pastu,maso, vše posypte mletou paprikou a míchejte přibližně 3 minuty .
  4. K masu přisypte nakrájenou papriku a rajčata ,přilijte vodu,přisypte sypký bio vývar a duste doměkka.
  5. Masovou šťávu zahustěte hladkou moukou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    48,70g
  • Sacharidy:

    172,50g
    • Cukry:

      6,00g
  • Tuky:

    123,35g
  • Vláknina:

    8,00g

Aktivita pro spálení: 161 kcal

20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

48

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Špenátová omeleta

(34 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Vepřové kostky dušené s kari pastou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat