Prostreno.cz

Jehněčí kotlety v cibulové omáčce

Jehněčí kotlety jsou ideální pro slavnostní příležitost. Delikátní chuť masa s krémovou,cibulovou omáčkou s černým pivem .

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 1h a 50min

    20min příprava

    1h a 30min vaření

  • 252 kJ / 60 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy4g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 190°C .
  2. Jehněčí kotlety posypte solí, pepřem a česnekovým práškem.
  3. V pekáčku rozehřejte olej a na oleji opečte jehněčí kotlety - 5 minut na každé straně.
  4. Ke kotletám nasypte nakrájenou cibuli ,přilijte vývar,pivo a přikryté kotlety pečte v troubě doměkka.
  5. Měkké maso posypte petrželkou.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kotlety v cibulové omáčce

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat