Kuřecí polévka s fazolemi
Sytá polévka z kuřecího masa s bílými fazolemi a libečkem.
-
1h a 20min
20min příprava
60min vaření
-
196 kJ / 47 kcal
energetická hodnota na 100g
Nutriční informace na 100 gramů:
bílkoviny3g
sacharidy2g
tuky2g
Ingredience na
- K přípravě
- 200 g
konzervovaných bílých fazolí
- 2 l
vody
- 1.5 lžíce
bio sypkého kuřecího vývaru
- 500 g
kuřecího masa na polévku
- 1 ks
menší cibule
- 1 stonek
řapíkatého celeru
- 2 lžíce
másla
- 2 stroužky
česneku
- 2 špetky
soli
- 2 špetky
mletého pepře
- 1 snítka
čerstvého libečku
Postup přípravy
- V hrnci na másle nechte zesklovatět nakrájenou cibuli.
- Přilijte vodu,do vody vložte maso ,přisypte sypký vývar a vařte,až je maso měkké.
- Měkké maso vyndejte a pokud jste použili maso s kostí,maso oberte ,nakrájejte na menší kousky a vložte zpět do vývaru .
- Přidejte opláchnuté,scezené fazole,jemně nakrájený česnek ,jemně nakrájený libeček ,nakrájený řapíkatý celer a vařte 15 minut.
- Polévku podle potřeby dochuťte solí a pepřem.