Prostreno.cz

Vepřová pečeně na česneku

Šťavnaté maso , dušené na másle s česnekem .

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 1h a 15min

    15min příprava

    60min vaření

  • 1088 kJ / 260 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny18g
sacharidy2g
tuky20g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 800 g vepřové pečeně
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 6 stroužků česneku
  • 1 lžíce sušené petrželky
  • 250 ml masového vývaru
  • 3 špetky soli
  • 120 g másla

Postup přípravy

  1. Oloupaný česnek nakrájejte na silnější plátky.
  2. Maso osolte a v rendlíku na oleji maso ze všech stran opečte .
  3. Maso zalijte vývarem,přidejte máslo , maso posypte sušenou petrželkou, česnekem a přikryté duste doměkka.
  4. Před podáváním maso nakrájejte na plátky .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    38,60g
  • Sacharidy:

    49,40g
    • Cukry:

      1,80g
  • Tuky:

    197,38g
  • Vláknina:

    2,00g

Aktivita pro spálení: 260 kcal

32

minut jízdy na kole

24

minut běhu

77

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Pelmeně

(1 hlasů)

Rybí karbanátky

(4 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Vepřová pečeně na česneku

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat