Prostreno.cz

Chřest v sýrovém těstíčku

Chřest obalený v sýrovém těstíčku je lahůdka , kterou můžete podávat samostatně.

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 60min

    30min příprava

    30min vaření

  • 674 kJ / 161 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy6g
tuky11g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěný bílý chřest vložte do vařící osolené vody a vařte al dente 5-8 minut.
  2. Očištěný zelený chřest vložte do vařící osolené vody a vařte al dente 2-5 minut. Vždy záleží na tloušťce výhonků . Pak chřest sceďte.
  3. Mouku nasypte do misky , přidejte parmezán ,rozšlehané vejce a víno . Podle chuti osolte , opepřete a dochuťte muškátovým oříškem , dobře promíchejte..
  4. V těstíčku obalujte chřest a osmažte ho v pánvi s olejem . Osmažený chřest pokládejte na papírovou utěrku.
  5. Chřest podávejte s klínky citronu , posypaný sýrem a nakrájeným kerblíkem.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Chřest v sýrovém těstíčku

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat