Prostreno.cz

Zelená marináda

Zelená marináda se používá na grilované kuře, všechny druhy masa , ryby nebo zeleninu. Směsí můžete ochutit dušené pokrmy a polévky .

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 25min

    25min příprava

  • 1958 kJ / 468 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy3g
tuky51g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 3 stonky řapíkatého celeru - nať pouze z jednoho stonku
  • 6 lístků čerstvé bazalky
  • 1 hrnek nasekané petrželky
  • 1 lžíce čerstvého , nastrouhaného zázvoru
  • 4 stroužky česneku
  • 3 ks lahůdkové cibulky
  • 300 ml kvalitního oleje
  • 0.5 lžičky soli

Postup přípravy

  1. Všechny suroviny nahrubo ! rozmixujte v robotu.
  2. Olej přidejte až do rozmixované směsi , směs osolte a promíchejte.
  3. Marinádu dejte do sklenice a dobře ji uzavřete.
  4. Marináda vám vydrží v chladničce až jeden týden.
  5. Pro pikantní chuť přidejte nakrájenou chilli papričku bez semínek.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    13,00g
  • Sacharidy:

    50,00g
    • Cukry:

      2,04g
  • Tuky:

    101,88g
  • Vláknina:

    7,00g

Aktivita pro spálení: 468 kcal

58

minut jízdy na kole

44

minut běhu

139

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Dršťková polévka

(2 hlasů)

Langoše

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Zelená marináda

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat