Prostreno.cz

Kuřecí prsa se žampiony a estragonem

Estragon je velmi specifická bylinka s hořko-sladkou kořeněnou chutí. Nepostradatelná je pro francouzskou kuchyni.

23.07.2021 sun
1h a 25min

25min příprava

60min vaření

391 kJ / 93 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 ° C .
  2. Zapékací misku vymažte olejem .
  3. Do vymazané zapékací misky uložte kuřecí prsa.
  4. Kolem masa nasypte očištěný , na tenké plátky nakrájený pórek a lístky estragonu .
  5. Ve smetaně prošlehejte kukuřičný škrob , sypký vývar a hořčici .
  6. Maso přelijte připravenou smetanou , přikryjte a dejte ho do předehřáté trouby.
  7. Duste 30 minut .
  8. Maso odkryjte , k masu přisypte na plátky nakrájené žampiony a nakrájené fazolky .
  9. Dejte odkryté zpět do trouby. Duste , až je maso měkké . Podle potřeby dochuťte solí .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    18,67 g
  • Sacharidy:

    36,26 g
    • Cukry:

      18,61 g
  • Tuky:

    53,23 g
  • Vláknina:

    5,62 g

Aktivita pro spálení:

167 kcal
20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

49

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

smetana na vaření 12%

133 kcal / 100g
B3 g
S4 g
T12 g

zelené fazolky

31 kcal / 100g
B1 g
S6 g
T0,28 g

sterilovaný žampión

22 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T0,6 g

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kuřecí prsa se žampiony a estragonem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba