Prostreno.cz

Drůbeží karbanátky se zeleninou

Klasické karbanátky se většinou připravují pouze z masa . Vyzkoušejte přidat k masu zeleninu . Karbanátky jsou šťavnaté a chutnají skvěle.

29.07.2021 lanvin
1h a 10min

25min příprava

45min vaření

1177 kJ / 281 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěnou mrkev a kedlubnu nastrouhejte na hrubém struhadle do misky. Přidejte maso, pórek , strouhanku , vejce, prolisovaný česnek , ovesné vločky a petrželku .
  2. Podle chuti osolte, opepřete a promíchejte-nejlépe rukama .
  3. Z připravené směsi tvarujte karbanátky.
  4. Karbanátky opečte z obou stran v pánvi na oleji.
  5. Karbanátky můžete upéct i v troubě. Karbanátky uložte do pekáčku , podlijte je asi do 1 centimetru výšky vodou a dejte péct asi na 40 minut do trouby předehřáté na 180 ° C .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    33,00 g
  • Sacharidy:

    186,00 g
    • Cukry:

      17,20 g
  • Tuky:

    109,48 g
  • Vláknina:

    36,00 g

Aktivita pro spálení:

281 kcal
35

minut jízdy na kole

26

minut běhu

83

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Drůbeží karbanátky se zeleninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba