Ingredience na
- K podávání
- 250 g
očištěných ,malých hříbků
- nakrájené na plátky
- 2 lžíce
másla
- 1 lžíce
oleje
- 1 ks
velká šalotka
- nakrájená na plátky
- 2 špetky
soli
- K přípravě
- 750 g
chlazených filetů z okouna
- 4 lžíce
citronové šťávy
- 4 špetky
čerstvě mletého pepře
- 0.5 lžičky
soli
- 2 lžíce
oleje
- 1 lžíce
másla
- Na omáčku
- 1 ks
malá cibule1
- 1 lžíce
lžíce oleje
- 150 ml
zeleninového vývaru
- 1 lžíce
hladké mouky
- 200 ml
33% smetany
- 2 lžíce
citronové šťávy
- 1 lžíce
nastrouhané citronové kůry
- 2 lžíce
čerstvě nasekaných lístků estragonu
- 1 špetka
mletého pepře
- 2 špetky
soli
- 2 lžíce
mletých mandlí
- Na posypání
- 0.5 hrnku
nakrájené zelené petrželky
TIP:
Připravený pokrm můžete posypat oříšky.