Prostreno.cz

Halibut s marinovanou cibulí

Halibut má bílé, pevné a velice chutné maso,proto si vystačí s jednoduchou úpravou .

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 55min

    35min příprava

    20min vaření

  • 1483 kJ / 354 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy5g
tuky37g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 4 porce chlazeného filé halibuta - á 180 g
  • 1 ks velká červená cibule
  • 100 ml červeného vinného octa
  • 3 lžíce limetkové šťávy
  • 5 lžic olivového oleje
  • 1 lžíce másla
  • 1 lžíce černých sezamových semínek
  • 0.5 lžičky soli

Postup přípravy

  1. Cibuli nakrájejte na velmi tenké plátky a namočte ji do červeného vinného octa.
  2. Důkladně prošlehejte 4 lžíce olivového oleje a šťávu z limetky , přidejte sezamová semínka a promíchejte.
  3. Porce ryby osolte a zvolna je opečte z obou stran na lžíci oleje se lžíci másla.
  4. Před podáváním pokapejte rybu připraveným olejem a podávejte s marinovanou cibulí .

TIP:

K přípravě můžete použít i rybu mraženou




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    18,20g
  • Sacharidy:

    37,30g
    • Cukry:

      1,80g
  • Tuky:

    230,50g
  • Vláknina:

    13,00g

Aktivita pro spálení: 354 kcal

44

minut jízdy na kole

33

minut běhu

105

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Halibut s marinovanou cibulí

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat