Prostreno.cz

Kořeněné vepřové maso

Takto připravené maso chutná nejlépe druhý den , kdy se koření krásně rozleží a maso natáhne jeho chuť a vůni.

25.08.2021 lentilka
1h a 25min

25min příprava

60min vaření

800 kJ / 191 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky a opečte ho spolu s nakrájenou cibulí v hrnci na oleji .
  2. Přidejte česnek , zázvor; koření a přibližně minutu míchejte.
  3. Přidejte vodu (nebo vývar ) a maso duste přikryté doměkka.
  4. K měkkému masu vmíchejte čerstvý koriandr.
  5. V rendlíku na rozehřátém oleji s máslem nechte lehce zavadnout špenát, špenát jen jemně osolte.
  6. Maso podávejte se špenátem a rýží .

TIP:

Pokud chcete mít hustou omáčku , zahustěte ji instantní jíškou , nebo moukou rozmíchanou v malém množství vody.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    34,81 g
  • Sacharidy:

    351,42 g
    • Cukry:

      6,74 g
  • Tuky:

    91,49 g
  • Vláknina:

    8,56 g

Aktivita pro spálení:

589 kcal
73

minut jízdy na kole

56

minut běhu

175

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

vepřové maso

242 kcal / 100g
B27 g
S0 g
T14 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

Mletý koriandr

298 kcal / 100g
B12 g
S54 g
T17 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kořeněné vepřové maso

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba