Prostreno.cz

Mexická rajčatová salsa

Rajčatová salsa " Pico De Gallo " se připravuje z čerstvých rajčat, červené cibule, chilli papričky , koriandru a limetkové šťávy. Příprava je velmi snadná . Pico de gallo můžete jíst jen tak s nachos, nebo přidávat do tortill .

Ohodnotit
(2 hlasů)
sun
  • 20min

    20min příprava

  • 78 kJ / 18 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy4g
tuky0g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 5 ks velkých rajčat - nakrájených na kousky
  • 1 ks malá červená cibule - nakrájená nadrobno
  • 1 ks zelená chilli paprička bez semínek - nakrájená nadrobno
  • 2 snítky čerstvého koriandru – lístky - nasekané nadrobno
  • 5 lžic limetkové šťávy
  • 2 špetky soli

Postup přípravy

  1. Všechny ingredience smíchejte dohromady a podávejte.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Mexická rajčatová salsa

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat