Prostreno.cz

Telecí játra na šalvěji

Játra nepatří pouze do paštiky. Existují desítky různých receptů na jejich přípravu .

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 30min

    15min příprava

    15min vaření

  • 972 kJ / 232 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny16g
sacharidy22g
tuky8g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěná játra nakrájejte na plátky silné přibližně 1.5 – 2 cm .
  2. Plátky obalte v hladké mouce.
  3. Na pánvi rozehřejte máslo a olej.
  4. Přidejte lístky šalvěje ,plátky jater a zvolna je z obou stran opečte.
  5. Hotová játra osolte a podle chuti opepřete.

TIP:

V Británii se k takto připraveným játrům podává ostružinový džem.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    49,80g
  • Sacharidy:

    202,80g
    • Cukry:

      8,00g
  • Tuky:

    192,50g
  • Vláknina:

    46,00g

Aktivita pro spálení: 232 kcal

29

minut jízdy na kole

22

minut běhu

69

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Telecí játra na šalvěji

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat