Prostreno.cz

Hovězí svíčková s cibulí a pórkem

Hovězí maso s cibulí a pórkem připravené jako minutka ve woku . Maso je ochuceno bio sójovou omáčkou a sherry.

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 1128 kJ / 269 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny14g
sacharidy6g
tuky20g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 500 g hovězí svíčkové
  • 2 lžíce bio sójové omáčky
  • 1 ks cibule
  • 1 ks pórek
  • 5 lžic oleje
  • 3 špetky soli
  • 2 špetky mletého pepře
  • 5 lžic sherry

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na tenké nudličky.
  2. Maso dejte do malé misky, přidejte sójovou omáčku , promíchejte a nechte 20 minut odležet.
  3. Oloupanou cibuli nakrájejte na klínky .
  4. Omytý pórek nakrájejte na tenké plátky .
  5. Ve woku nebo na pánvi rozehřejte 3 lžíce oleje , přidejte maso a opečte ho ze všech stran . Opečené maso vyndejte na talíř.
  6. Do woku , nebo na pánev přidejte 2 lžíce oleje , přidejte cibuli a pórek a za stálého míchání 5 – 8 minut restujte .
  7. K zelenině přidejte opečené maso , sherry a podle chuti dochuťte solí a černým pepřem.
  8. Prohřejte a podávejte s nejlépe s vařenou rýží.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    31,00g
  • Sacharidy:

    77,00g
    • Cukry:

      11,20g
  • Tuky:

    117,05g
  • Vláknina:

    26,00g

Aktivita pro spálení: 269 kcal

33

minut jízdy na kole

25

minut běhu

80

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hovězí svíčková s cibulí a pórkem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat