Prostreno.cz

Telecí guláš s rajčaty

Telecí maso je velmi jemné, obsahuje málo tuku a je dobře stravitelné. Maso je připravené s mrkví a konzervovanými rajčaty.

11.10.2021 lanvin
1h a 50min

20min příprava

1h a 30min vaření

720 kJ / 172 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky a obalte ho v mouce.
  2. V hrnci na rozehřátém sádle nechte lehce zesklovatět nakrájenou cibuli.
  3. Přidejte nakrájené maso a opečte ho ze všech stran .
  4. Maso osolte,posypte paprikou , kmínem , kajenským pepřem a dobře promíchejte.
  5. Maso zalijte vývarem a duste ,až je maso měkké.
  6. V polovině dušení přidejte k masu oloupanou , na plátky nakrájenou mrkev , rajčata , rajčatový protlak a drobně nasekaný česnek .
  7. Před dokončením zahustěte guláš instantní jíškou .
  8. Guláš podávejte se lžící zakysané smetany,posypaný petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    161,68 g
  • Sacharidy:

    226,03 g
    • Cukry:

      12,66 g
  • Tuky:

    78,37 g
  • Vláknina:

    17,00 g

Aktivita pro spálení:

514 kcal
64

minut jízdy na kole

48

minut běhu

153

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí guláš s rajčaty

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba