Prostreno.cz

Candát s kapary a smetanou

Candát pečený v troubě se smetanou a pikantními kapary . Jednoduché a velmi dobré .

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 1114 kJ / 266 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy6g
tuky27g

Ingredience na

  • K podávání
  • 1 ks bio citron - nakrájený na plátky
  • 4 snítky čerstvého kopru
  • K přípravě
  • 3 porce chlazeného filé candáta - nebo jiná ryba
  • 0.5 lžičky soli
  • 3 špetky mletého bílého pepře
  • 150 ml smetany na vaření
  • 3 lžíce citronové šťávy
  • 2 lžíce nakládaných kaparů
  • Na vymazání
  • 1 lžíce oleje

Postup přípravy

  1. Zapékací misku vymažte olejem .
  2. Troubu předehřejte na 190 ° C .
  3. Rybí filety uložte do vymazané zapékací misky , osolte je , opepřete a pokapejte je citronovou šťávou .
  4. K rybě přidejte smetanu a kapary.
  5. Pečte v předehřáté troubě podle velikosti porcí 20 -30 minut.
  6. Před podáváním přidejte plátky citronu a snítky kopru .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    16,02g
  • Sacharidy:

    78,80g
    • Cukry:

      8,20g
  • Tuky:

    138,40g
  • Vláknina:

    27,00g

Aktivita pro spálení: 266 kcal

33

minut jízdy na kole

25

minut běhu

79

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Langoše

(1 hlasů)

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Candát s kapary a smetanou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat