Prostreno.cz

Treska s hráškem

Jak připravit rybu zdravě, a přitom chutně . V téhle úpravě vám bude ryba chutnat .

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 1h a 5min

    20min příprava

    45min vaření

  • 2344 kJ / 560 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy9g
tuky58g

Ingredience na

  • K podávání
  • 400 g čerstvého , nebo mraženého hrášku
  • 2 lžíce másla
  • 3 snítky čerstvého tymiánu
  • 1 špetka cukru
  • 2 špetky soli
  • 150 ml masového vývaru
  • K přípravě
  • 4 porce filety tresky - á 180-200 g
  • 1 lžička soli
  • 1 lžička hrubě mletého pepře
  • 2 lžíce másla
  • 2 lžíce oleje

Postup přípravy

  1. Do rendlíku na rozehřáté máslo nasypte hrášek.
  2. Přidejte vývar , snítky tymiánu , špetku cukru a podle chuti sůl. Duste 10-15 minut.
  3. Porce ryby osolte a opepřete.
  4. V hluboké pánvi rozehřejte máslo a olej a v pánvi zvolna opečte z obou stran porce ryby .
  5. Ryby podávejte s dušeným hráškem a nejlépe s bramborovou kaší .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    16,60g
  • Sacharidy:

    188,60g
    • Cukry:

      107,80g
  • Tuky:

    266,00g
  • Vláknina:

    39,00g

Aktivita pro spálení: 560 kcal

70

minut jízdy na kole

53

minut běhu

167

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Treska s hráškem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat