Prostreno.cz

Koktejl s Aperolem

Aperol je alkoholický nápoj řadící se mezi kořeněné bittery. Má oranžovočervenou barvu s ovocnou, lehce hořkou chutí. Vyrábí se na bázi lihu z hořce, rebarbory, výtažků z pomerančů, aromatických bylin a barviv; obsahuje 11 % alkoholu. Skvěle se hodí k přípravě koktejlů.

Ohodnotit
(4 hlasů)
sun
  • 20min

    20min příprava

  • 86 kJ / 20 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny0g
sacharidy1g
tuky0g

Ingredience na

  • K podávání
  • 1 ks velký pomeranč nakrájený na plátky - plátky překrojené na poloviny
  • 1 hrnek malých kostek ledu
  • K přípravě
  • 400 ml červeného vína - ne suché
  • 400 ml 100 % pomerančové šťávy
  • 80 ml citronové šťávy
  • 200 ml Aperolu

Postup přípravy

  1. Do velkého džbánu ,nebo jiné vhodné nádoby nalijte víno, pomerančovou šťávu, citronovou šťávu , Aperol a vše promíchejte.
  2. Podávejte s ledem a kousky pomeranče .





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Koktejl s Aperolem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat